Başkan Aslan: Esnafımız zor şartlarda yaşam mücadelesi veriyor

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Yaşar Aslan, Kayapınar İlçe Kongresi'ne katılmak için Diyarbakır'a gelen Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın ziyaretini değerlendirdi.

15:27:46 | 2021-12-28

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Yaşar Aslan, Genel Başkanları Fatih Erbakan ile birlikte yaptıkları esnaf ziyaretlerinde esnafın zor şartlarda yaşam mücadelesi verdiklerini belirterek, "Esnaf ziyaretinde;esnafımızın ne kadar zor şartlarda yaşam mücadelesini  sürdürdüğüne, içimiz yanarak, çiğerimiz kanayarak şahitlik ettik" dedi.




"İÇİMİZ YANARAK, CİĞERİMİZ KANAYARAK ŞAHİTLİK ETTİK"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Anadolu Buluşmaları kapsamında Diyarbakır halkı  esnafı  ile buluştuğunu belirten İl Başkanı Yaşar Aslan, "Genel Başkanımız,Anadolu buluşmaları kapsamında halkımız ve esnafımızla buluşmak ve kucaklaşmak,ayrıca Kayapınar ilçemizin2. olağan Kongresine iştirak etmek amacıyla Diyarbakır’ımıza bir günlük ziyarette bulunmuştur.





Esnaf ziyaretinde;esnafımızın ne kadar zor şartlarda yaşam mücadelesini  sürdürdüğüne, içimiz yanarak, ciğerimiz kanayarak şahitlik ettik. Saat 14,00 sularında ziyaret ettiğimiz bir esnaf “ şu ana kadar siftah yapamadım, kafama silah dayayıp intihar edesim geliyor “ demesi artık bu FAİZ, ZAM, VERGİ ye dayanan bu ekonomik sistemin sonunun geldiğini gösteriyor" diye konuştu.



VATANDAŞLAR VE ESNAF BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Ziyaretler kapsamında esnaflardan ve vatandaşlardan partilerine büyük bir ilgi olduğunu da dile getiren Başkan Aslan, "Esnaf ziyareti sırasında genel başkanımız sn Fatih Erbakan gören vatandaşlar çok büyük ilgi ve sevgi gösterisinde bulunmuşlardır.



Vatandaşlar: sadece merhum Erbakan  döneminde bolluk,bereket  gördüklerini söylediler. Erbakan hocamız Temsan , çimento, iplik ve daha birçok fabrika açarak Diyarbakır’a  huzur, refah ve bolluk getirdi. Bunlar bu fabrikaları satarak bizi işsiz, aşsız ve ekmeksiz bıraktılar. Artık bunlara oy vermeyeceklerini, oylarını artık yeniden Refah Partisine, Erbakan’a vereceklerini beyan ettiler" diye konuştu.



ARİF CENGİZ KAYAPINAR İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

Kayapınar İlçe Kongresi'nde Arif Cengiz'in ilçe başkanı seçildiğini ve kendisini tebrik ettiğini de sözlerinde dile getiren Başkan Aslan, "Kayapınar ilçe kongresinde yaptığı konuşmada : Peygamber ve sahabeler kenti Diyarbakır’a, Merhum Erbakan hocanın yaptığı fabrikaları satanları



bu millet affetmeyecektir. İnşallah biz iktidar olduğumuzda, Temsan fabrikasını modernize ederek beşbin, onbin kişinin istihdam edileceği hale getireceğiz.



Petrol, maden ve enerjinin yoğun olduğu bölgemizde bunlarla ilgi fabrikalar kuracağını, ayrıca tarım ve hayvancılıkla ilgili entegre tesisler yapacaklarını ifade etti.Büyük bir çoşku ve heyecan içinde Kayapınar ilçe kongremizde Cengiz ailesinin kıymetli gençlerinden Arif Cengiz ilçe başkanı seçildi. Kayapınar ilçe başkanını ve ekibini kutlayan Fatih Erbakan bir televizyon yayınına katıldıktan sonra Havalimanında büyük bir kalabalık tarafından uğurladı" dedi.




ETİKET :  

Tümü