Başkan Bircan ve ekibinden Vali Su’ya ziyaret

Yeşil Çam Sanat Kültür Sinema ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Başkanı Kerem Bircan Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su’ya ziyarette bulundu.

11:55:38 | 2023-07-10

Ziyarete Yeşil Çam Sanat Kültür Sinema ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Başkanı Kerem Bircan’ın yanı sıra Başkan yardımcısı Mehmet İpek, Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Ümit Sönmez, Abdulğani Karakaş ve Mahmut Adıgüzel hazır bulundu.


Dernek çalışmaları hakkında Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su Başkan Bircan ve yönetim kurulu üyeleri fikir alışverişinde de bulundu. Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

Kendilerini ağırlayan Vali Su’ya teşekkür eden Dernek Başkanı Kerem Bircan, “Diyarbakır için gecesini gündüzüne katarak çalışan Sayın Valimiz Ali İhsan Su’yu ziyaret ettik. Kendisi bizleri çok hoş karşıladı.




Dernek çalışmalarımız hakkında kendisine bilgi aktardık. Sayın valimiz ile fikir alışverişinde bulunduk. Bizleri ağırladığı için sayın valimize sonsuz teşekkür ederiz” diye konuştu.




ETİKET :   Yeşil Çam Sanat Kültür Sinema Ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Başkanı Kerem Bircan Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ’ya ziyarette bulundu

Tümü