Başkan Bozkuş'tan 15 Temmuz vurgusu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Bozkuş 15 Temmuz demokrasi ve birlik günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

12:07:35 | 2023-07-16

Türk demokrasi tarihinde 15 Temmuz şanlı bir direnişin, kutlu bir zaferin sembolü olduğuna vurgu yapan MÜSİAD Başkanı Bozkuş "Öncelikle 15 Temmuz 2016’da Hain Kalkışma ve Darbe Girişimi sonrası Şehit olan Vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet ve Ailelerine Sabri Cemil Niyaz Ediyorum.


Aynı gece Gazi olan Vatandaşlarımıza Acil şifalar diliyor, Minnetle yad ediyorum. Eğer Şehit , Gazi ve Kahramanlarımız O karanlık gecedeki dik duruşları, kahramanlıkları ve cesaretleri olmasaydı biz bugün Aydınlık Sabahları görmeyecektik. Ülkemiz Viran bir halde iç karışıklıkla çok kötü bir durumla karşı karşıya kalacaktı.



Hamdolsun Rabbime Yüz Yıl sonra tekrardan Ülkemizi parçalamak ve bölmek isteyen hainlere fırsat vermemiştir. Bundan sonra bizlere düşen hiçbir şekilde 15 Temmuz’u unutmayıp unutturmamak ve dahada önemlisi Ülkesinin birlik ve bütünlüğünü koruyacak, Vatanın bir parça toprağını dahi kendi canından daha değerli gören Vatansever nesiller yetiştirilmesini sağlamak olacaktır.




Tekrardan Tüm Kahramanlarımıza Şükranla,Gazilerimizi minnetle,Şehitlerimizi Rahmetle anıyoruz.Rabbim bir daha Ülkemize 15 Temmuzlar yaşatmasın" dedi.

MÜSİAD ÇADIRLARINDA İKRAMLAR YAPILDI


Öte yandan dün Kurşunlu camii'nde gerçekleştirilen 15 temmuz anma programında MÜSİAD çadırlarında ikramların da yapıldığını belirten Başkan Bozkuş, "Dün gerçekleştirilen 15 Temmuz anma programında MÜSİAD olarak  baklava ve döner bunun yanı sıra çocuklara da balon ikramında bulunduk" diye konuştu.




ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :   (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Bozkuş 15 Temmuz Demokrasi

Tümü