BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU’NDAN, RAMAZAN AYI MESAJI

Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Güneydoğu Down Sendromlular Derneği Başkanı İş adamı İrfan Çavuşoğlu , İslam alemi olarak 11 ayın sultanı Ramazan ayına girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

17:32:15 | 2021-04-13

İrfan Çavuşoğlu mesajında, Ramazan ayının nefsi terbiye etmenin yanı sıra, yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirtti. Çavuşoğlu, Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, yardımseverliğin zirveye ulaştığı, sevgi ve hoşgörünün perçinlendiği, kutlu bir aydır. Bu mübarek ayda bizlere düşen görev, yardımlaşma ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp, yaşatmaktır.
 
Dünyada etkili olan bulaşıcı pandemi (KOVİD-19) dolayısıyla, milyonlarca insan hayatını kaybederken, bir o kadar insan da, yoğun bakım ünitelerinde tedavi edilmekte veya karantinada bulunmakta. Dolayısıyla, hepimize tek tek birey olarak son derece önemli sorumluluklar düşmekte. Azami ölçüde bireysel ve ortam temizliğinin yanı sıra, maske, temas ve sosyal mesafe gibi hayati önem taşıyan hususlara, her ortamda dikkat etmemiz gerekiyor. Cenab-ı Allah’a, yöneleceğimiz, bu kutlu gün ve gecelerde, başta İslam Dünyası olmak üzere, bütün dünya insanlarının bulaşıcı salgın hastalık tehlikesinden tamamen kurtularak, yeniden eski günlerimize dönebilmemiz için dualar ve niyazlarda bulunalım. Bu duygu ve düşünceler doğrultusunda, aziz milletimiz ve tüm İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan Ayını en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna günlerin, bütün insanlık alemine beraberinde sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum’.

 

 




ETİKET :  

Tümü