Başkan Danışman’dan radyocu Gümüşsoy için taziye mesajı

Uluslararası Yardımeli Derneği Genel Başkanı Dr. Sadık Danışman, asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Asil Üyesi radyocu Ayhan Gümüşsoy için bir taziye mesajı yayımladı.

19:40:07 | 2023-02-26

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki depremin ardından 10 ilde kurtarma çalışmaları devam ediyor. Deprem’in en çok etkiledi şehirlerden biri olan Hatay’da yayın yapan Beyzade FM’in sevilen radyo programcılarından Hatay’ın sevilen simalarından Ayhan Gümüşsoy hayatını kaybetti. Günlerce devam eden arama kurtarma çalışmalarının ardından Ayhan Gümüşsoy, eşi ve iki çocuğunun cansız bedenlerine ulaşıldı.



Beyzade FM’in sevilen radyo programcılarından Ayhan Gümüşsoy ve ailesinin vefat haberini büyük bir üzüntüyle duymuş olduklarını mesajında belirten Uluslararası Yardımeli Derneği Genel Başkanı Dr. Sadık Danışman, “Kötü haberi duyunca adeta yıkıldık, asrın felaketi olarak nitelendirilen bu depremde çok kıymetli yardımsever bir kardeşimizi ve ailesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.




Ayhan Gümüşsoy karakteri ve kardeşliği ile örnek bir merhametli adil adaletli ve çok fedakar bir insandı. Kendisini hiçbir zaman unutmayacağız. Kendisi hep güler yüzlü fakir fukara dostuydu her zaman dualarımızda olacak.  Derneğimize çok katkıları olan bir insandı. Kendisine ve ailesine Allah’tan rahmet dilerim mekanları cennet olsun. Yüce Allah bir daha böyle afetleri hiç kimseye göstermesin” ifadelerine yer verdi.


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :   Uluslararası Yardımeli Derneği Genel Başkanı Dr. Sadık Danışman asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli deprem de hayatını kaybeden Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Asil Üyesi radyocu Ayhan Gümüşsoy için bir taziye mesajı yayımladı.

Tümü