Başkan Değirmenci’den İşadamı Demirel’e nezaket ziyareti

Diyarbakır Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cemil Değirmenci, Diyarbakır’ın ve bölgenin ilk ve tek gofret markası olan Diyartat’ın sahibi İşadamı Erhan Demirel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Diyarbakır Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cemil Değirmenci göreve geldiği günden buyana gerek kendi odasına bağlı meslektaşlarını gerekse bir çok esnafı ziyaret ederek yeni açılan mekanların açılışını yapmaya devam ediyor.

20:58:38 | 2020-11-08

Değirmenci ziyaretleri kapsamında Diyarbakır’da kurulduğu günden bu yana hem istihdama hemde ekonomiye katkı sağlayan Diyartat Gofret Fabrikası sahibi İşadamı Erhan Demirel’i ziyaret ederek başarılar diledi.

 

Demirel’e Diyarbakır’a yaptığı yatırımlar ve hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Değirmenci, “Bölgemizin ilk ve tek gofret markası olan DİYARTAT markasının sahibi değerli dostum Erhan Demirel'e ziyarette bulunduk.

Diyarbakır’a yaptıkları yatırımlar, hizmetler ve özverili çalışmalarından dolayı kendilerini ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyor, bol kazançlar diliyorum. Şehrimize kim yatırım yapıyorsa bizde ziyaret edip destek oluyoruz. Çünkü onlar şehrimiz için bir şeyler yapmaya çalışıyor, şehrimize kim hizmet ediyorsa bizlerde onların yanında olmak zorundayız.


 Bu kapsamda ziyaretlerimiz devam edecektir” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İşadamı Demirel ise, “Çok değerli başkanımız Cemil Değirmenci beyefendinin nezaket ziyaretleri bizi mutlu etti. Kendilerinin ziyareti bizleri şehrimize olan hizmet anlayışımızı daha çok perçinleştirdi.

Bizler birlikte şehrimizi kalkındırmak zorundayız ve bu sebepten dolayı Diyarbakır için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Sayın başkan Değirmenci’ye destek ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü