Başkan Erdem: Bu hadsizliği gösterme yetkisini ve gücünü kimden alıyorsunuz

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem Türk bilim insanları Uğur Şahin ve Özlem Türeci'nin kurduğu ve mRNA bazlı Covid-19 aşısı sayesinde bütün dünyanın tanıdığı şirket BioNTech’in yargı karşısına geçmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Diyarbakır Tabip Odası’nın logosunun LGBT sembolü renkleriyle değiştirilmesine de tepki gösteren Erdem, “Sizin işiniz halkın sağlığını korumak ve tedavilerini gerçekleştirmek olması iken siz kimsiniz ki halkı yönlendirmeye çalışıyorsunuz. Bu hadsizliği gösterme yetkisini ve gücünü kimden alıyorsunuz ?” dedi.

18:37:26 | 2023-06-13

Covid-19’un bir avuç emperyalistin  kendilerinden olmayan tüm insanlara müdahale etme fırsatı elde etmek için oluşturulduğunu dile getiren, Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem, “Dünyayı yönetme gayesinde olan bir avuç emperyalistin  kendilerinden olmayan tüm insanlara müdahale etme fırsatı elde etmek için Covid-19 denen yapay bir virüsü insanlığın başına bela edip sonra da bunun tedavisi için geliştirdik yalanı ile hiç bir tıbbi dayanağı olmayan aşıları hükümetlerin de desteği ile insanlığın büyük bir kısmına adeta zorla enjekte eden bu insanlık düşmanı cüruhun kirli planlarının ortaya çıkıp Almanya’da bu aşıları üretenlerin yargılanmaya başlandığı bu günlerde tüm dünyanın ve ülkemizin dikkatini oraya vermesi gerekirken Covid-19 aşılarını savunan aşılara teşvik etmek için kanal kanal gezen sözde doktorlar şuan nerede ? Bu sözde doktorları canlı yayınlara çıkaran kanallar nerede ? Neden bu aşı konusunun gerçeklerini kanallarında yayınlayamıyorlar ? Kimlere hizmet ediyorlar ? Sözde insan sağlığına hizmet etmek adına kurulmuş Dünya Sağlık Örgütü, Tüm Dünya Sağlık Bakanlıkları, Türk Tabipler Birliği ve birliğe bağlı yerel Tabipler Odaları aşılama oranını artırmak için saat başı açıklama yaparken şuan ortaya çıkmış gerçekler karşısında neden sessiz kalıyorlar?” dedi.

DİYARBAKIR TABİP ODASINA TEPKİ

Diyarbakır Tabip Odası’na da logolarını da LGBT sembolü renkler ile değiştirdekleri için tepki gösteren Başkan Erdem, “Diyarbakır Tabip Odası logosunu LGBT sembolü olan renkler ile değiştirip hem eş cinselliği özendirme hem de halkımızın dikkatini aşikar olan aşı gerçeklerinden başka yöne çekme gayreti içine girmiştir. Sizin işiniz halkın sağlığını korumak ve tedavilerini gerçekleştirmek olması iken siz kimsiniz ki halkı yönlendirmeye çalışıyorsunuz. Bu hadsizliği gösterme yetkisini ve gücünü kimden alıyorsunuz ? Covid-19 sürecinin ilk gününden bu kirli oyunu ifşa etmek adına Genel Başkanımız Sn.Dr Fatih Erbakan öncülüğünde tüm Yeniden Refah Partisi teşkilatları olarak gerçekleri yaptığımız basın açıklamaları ve her platformda dile getirmemize rağmen malesef ki halkımızın aydınlatılmasını sağlayamamanın üzüntüsünü bu günlerde halkımızdan duyduğumuz aşı olma pişmanlığından dolayı çok daha fazla yaşamaktayız. Gönül isterdiki halkımız bizlerin sözlerine itibar edip bu kirli oyuna gelmesinler; çünkü biz Milli Görüş Hareketi olarak hareketimizin kurucusu merhum Prof.Dr Necmettin Erbakan hocamızın tüm insanlığın iyiliğini amaçlayan siyaseti sadece oy almak için değil insanlığa gerçekleri yansıtmak adına ifaa etmekteyiz ve ALLAH a.c nin izni ile sonuna kadarda bu yolda devam edip insanlığın faydası için çalışmaya devam edeceğiz.

 

 

Gizlenmeye çalışılan aşı gerçeklerini halkımıza açık açık anlatıp halkımızı bilinclendirmeye devam edeceğiz. Ve Diyarbakır Tabip Odasına çağrımızdır girdiğiniz bu kirli ve tehlikeli oyundan derhal vazgeçip kuruluş ilkelerinize dönüp halkın sağlığını ilgilendiren konular dışındaki hiç bir eylem ve söyleme dahil olmayın. Özellikle insanlığın ve ülkemizin en büyük sağlık sorunu haline gelen eşcinsellik konusundan derhal uzak durup aksi yönde eşcinselliğin toplum sağlığı adına ne kadar büyük bir sorun olduğu ile alakalı toplumu bilinçlendirmeye hizmet etmeyi kendinize ilke edinin. Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı olarak Diyarbakır Tabip Odasının bundan sonraki tüm eylem ve söylemlerinin takipçisi olacağızmızı ve gereken hiç bir adımı atmaktan geri durmayacağımızı da tüm halkımıza duyururuz” diye konuştu.




ETİKET :   Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem

Tümü