Başkan Erdem’den İyi Partili Türkkan’a tepki

23:22:16 | 2021-07-04

Adı sık sık krizlerle gündeme gelen İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan şimdi de Milli Görüş’ün merhum lideri Necmettin Erbakan'ı hedef aldı. İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan Kanal İstanbul projesini eleştirirken "Erbakan'ın boş tarlaya temel attığını" iddia etmişti. Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem bir açıklama yaparak Türkkan’a tepki gösterdi.

“TÜRKKAN’IN AÇIKLAMALARI HADDİNİ AŞAN AÇIKLAMALAR”

İYİ Partili Türkkan’ın haddini aşan açıklamalarda bulunduğunu belirten Başkan Erdem, “Her fırsatta Milli Görüşü hedef alan İyi Parti millet vekili Lütfü Türkkan bu seferde haddini aşıp Milli Görüş liderimiz Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın bu ülkeye kazandırdığı sayısızca fabrikaları ve gerçekleştirdiği ağır sanayi hamlelerini görmezden gelip Erbakan hocamız hakkında “ boş arazilere temel atıyordu “ deme hadsizliğini göstermiştir” dedi.

“MERHUM ERBAKAN SAYISIZ FABRİKALAR VE AĞIR SANAYİ HAMLELERİ GERÇEKLEŞTİRDİ”

Erbakan’ı hedef almanın akıl yoksunluğu ve cehalet olduğunu söyleyen Başkan Erdem, “Bu ülkede taş üstüne taş koymayan aksine her fırsatta yapılan yatırımları yıkacaklarını söyleyen vatan haini bu zihniyetin utanmadan kalkıp Türkiye’mizin kalkındırılması amacı ile başta savunma sanayi olmak üzere Türkiye tarihinde eşi benzeri olmayan sayısızca hamleler yapan Erbakan hocamızı hedef alması akıl yoksunluğu ve cehaletten başka bir şey ile izah edilemez. Bu ülke günümüzde hala Milli Görüş Liderimiz Merhum Erbakan hocamızın temellerini atıp ülkemize kazandırdığı fabrikalar ve ağır sanayi hamleleri sayesinde ayakta dururken. Lütfü Türkkan gibi kendini bilmez hadsiz kişilerin Erbakan hocamız hakkında şuursuzca açıklamalar yapmasına asla müsaade etmeyeceğimizden ve bu durumun tekrarı halinde bedelinin en ağır şekilde ödetileceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.




ETİKET :  

Tümü