Başkan Erdem’den Mübarek Regaip Kandili Mesajı

D.BAKIR/ Yeniden Refah partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem, Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.

17:57:04 | 2024-01-11

‘Rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açık olduğu, gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek geceler, insanların gönlünü aydınlatan, maneviyatımızın ivme kazandığı, birlik ve beraberliğin pekişerek, paylaşma, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin arttığı çok özel gecelerdir’ diyen Başkanı Ali Erdem , şöyle devam etti:
‘Dünyamız ve bütün insanlığın geleceği için, maddi refah kadar, manevi değerlerin muhafazası da son derece hayati önem taşımaktadır. Bütün insanlığın selameti için iyiliği, paylaşmayı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği teşvik etmek için çalışmalıyız. Mukaddes gecelerin, hepimizin gönlünde manevi bir meşale tutuşturmasını diliyor ve umut ediyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili’nin, vatanımız, Ümmeti Muhammed ve bütün insanlık âlemine sevgi, huzur, barış ve sağlık dolu günler getirmesini; Yüce Allah’tan niyaz eder, vatandaşlarımız ve bütün İslam aleminin kandilini en kalbi duygularımla kutlarım’.




ETİKET :   Yeniden Refah partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem

Tümü