Başkan Ocak’tan Mübarek Regaib Kandili Mesajı’

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak , yazılı bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Regaib Kandilini kutladı.

12:40:23 | 2024-01-11

Regaib Kandilinin faziletlerinin saymakla bitmeyeceğine dikkati çeken Başkan Raşit Ocak, mesajında şu görüşlere yer verdi: Değerini anlatmaya kelimelerin kifayetsiz kalacağı, adeta zamanın durup, insanlık Aleminin sonsuz bir rahmet, merhamet ve mağfiret kuşağıyla sarıp sarmalanacağı böylesi bir kutsi geceye daha kavuşmanın huzuru ve heyecanını yaşıyoruz. Recep, Şaban ve Ramazan Aylarına yeniden kavuşabilmek, hep beraber bu mübarek geceyi idrak edebilmek ne güzel bir duygu ve kuşkusuz ne büyük bir nimet.

Bu müstesna gün ve geceler, Yüce Rabbimiz'in bizlere içinde sonsuz hediyeler ve müjdelerle dolu birer lütfudur. Cenab-ı Allah'a yönelip, ellerimizi açalım. Dualarımızı, niyazlarımızı ve ibadetlerimizi Yüce Rabbimiz'e yöneltelim. Sadece kentimiz için değil, birbirimiz için de dualar edip, Cenab-ı Allah'a niyazlarda bulunalım. Birlik, beraberlik, kaynaşma ve paylaşma duygularımızı bir kez daha en üst seviyede yaşayarak, bu gecenin faziletinden olabildiğince yararlanmaya çalışalım. Cenab-ı Allah; bu mukaddes gecenin hatırına, ülkemizi ve İslam Alemini her türlü şer odaklarının kirli tuzaklarından korusun.

Bu kutsi zaman diliminde, tüm dualarınızın Yüce Mevlam katında kabulünü niyaz ediyorum. Regaib Kandili, kalbimize ve iç dünyamıza bir yolculuk yapmamıza, bir duygu fırtınası yaşamamıza, arınmamıza, Alem-i İslamın ve bütün insanlığın yüksek değerlerle yücelmesine vesile olsun. Kandiller, insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularını zirveye çıkaran, ruh dünyalarımızın aydınlanmasına ve arınmasına vesile olan, son derece özel zaman dilimleridir. İşte bu özel günlere bizleri kavuşturan Cenab-ı Hakk'a ne kadar şükürler etsek azdır. Bütün günlerinizin ve gecelerinizin Kandil tadında ve bereketinde olması dileğiyle, saygıdeğer halkımızın ve tüm İslam Aleminin Regaib Kandilini en samimi duygularımla kutluyorum.




ETİKET :   Raşit Ocak

Tümü