Başkan Ocak’tan umut dolu yeni yıl mesajı

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak, yeni yılda ülke genelinde ve özellikle Diyarbakır başta olmak üzere tüm coğrafyaya barış, huzur ve sağlık getirme temennisinde bulundu.

14:55:11 | 2023-12-31

Ocak, Türkiye'nin Yüzyılı vizyonu doğrultusunda birçok alanda başarıya ulaşmayı hedeflediklerini ifade ederek, ülkenin adını uluslararası platformlarda daha fazla duyurmayı amaçladıklarını belirtti.

Başkan Ocak, yaptığı açıklamada, "Yeni bir yıla girdik ve bu yılın Türkiye için çok önemli bir yıl olmasını diliyorum. Diyarbakır başta olmak üzere ülkemizin her köşesine barış, huzur ve sağlık getirmek en büyük arzumuzdur. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla, ülkemizi her alanda daha güçlü bir konuma taşıyarak dünya çapında ses getirecek başarılar elde etmeyi amaçlıyoruz" dedi.


Ocak, parti olarak sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda gerçekleştirecekleri projelerle Türkiye'nin kalkınma hedeflerine önemli katkılarda bulunmayı planladıklarını vurgulayarak, "Toplumun her kesimine yönelik adil ve sürdürülebilir politikalar geliştirecek, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Türkiye'yi inşa edeceğiz" diye konuştu.



Yerel ve ulusal düzeyde işbirliklerine vurgu yapan Başkan Ocak, Diyarbakır'ın kalkınması için ilgili tüm paydaşlarla el birliğiyle çalışacaklarını belirtti. Ayrıca, halkın daha etkin bir şekilde katılımını sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ve vatandaşların görüş ve önerilerine her zaman açık olduklarını ifade etti.


Başkan Ocak, açıklamalarını şu sözlerle tamamladı: "2024 yılı, Türkiye için büyük bir fırsat yılı olacak. İnşallah birlik ve beraberlik içinde, milletimizle el ele vererek, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağız. Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimize ve ülkemizin dört bir yanındaki vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorum."




ETİKET :   Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak Yeni

Tümü