BİN AYDAN DAHA HAYIRLI BİR GECEYİ İDRAK ETMEKTEYİZ

BİN AYDAN DAHA HAYIRLI BİR GECEYİ İDRAK ETMEKTEYİZ

09:16:51 | 2022-04-27

D.BAKIR/ Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, ‘İçinde Kadir Gecesi olmayan, bin aydan daha hayırlı bir geceye daha kavuştuklarını’ belirtti.
Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla, yayınladığı duygu dolu mesajında şu görüşleri dile getirdi: ‘Kadir gecesi, İnsanlık Âleminin kurtuluş reçetesi olan Mukaddes Kitabımız Kur'anı Kerim'in bütün dünyayı şereflendirdiği, son derece bereketli bir gecedir.
Yüce Rabbimiz, Kadir Gecesi’nin Bin Aydan Daha Hayırlı Olduğunu Buyurmakta Ve Müjdelemektedir.
Peygamberimiz bir Hadisi Şerifinde bu önemli gece ile ilgili olarak; ‘faziletine inanarak ve sevabını da yalnızca, Allah’tan umarak, Kadir Gecesini güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağı’ müjdesini veriyor. Diliyoruz ki, bu müjdeye nail olanlardan eyleyecektir Cenab-ı Rabbim hepimizi.
Bayramın müjdecisi bu önemli gece vesilesiyle, Ramazan Ayındaki sevgi, birlik ve dayanışma ikliminin yılın tüm aylarına da yayılmasını diliyor ve niyaz ediyorum.
Mübarek Kadir Gecesinde tüm dualarınız ve ibadetlerinizin kabul olmasını temenni eder; ebediyete intikal etmiş büyüklerimizi, şehitlerimizi rahmetle anıyor, Cenab-ı Rabbim’den, bütün günlerinizin bayramı bekler gibi tatlı bir telaş ve sevinçlerle tüm ömrünüze yayılmasını dilerim’.




ETİKET :  

Tümü