BİN AYDAN DAHA HAYIRLI GECEYE KAVUŞMUŞ BULUNMAKTAYIZ

D.BAKIR/ DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanı Remzi Kaymak , 'Bin aydan daha hayırlı gece' olan, Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla, yazılı bir kutlama bir mesajı yayımladı.

17:59:44 | 2023-04-16

Başkan Remzi Kaymak, mesajında, duygularını şöyle dile getirdi:
‘Kadir Gecesi’ ile ilgili olarak, ‘Bu mübarek gecenin bütün dünya insanlarının kalp dünyalarına ışık saçmasını, vicdanlarını aydınlatmasını diliyor, Cenab-ı Allah’tan, halkımız ve İslam Âlemi başta olmak üzere, bütün dünya insanlarının selametini diliyorum.


On bir ayın sultanı Şehri Ramazan’ın son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşırken, 'Bin aydan daha hayırlı' olan Kadir Gecesi'ne kavuşuyor olmanın da ayrı bir sevinç ve heyecanını yaşamaktayız.
Bu kutlu gecede dargınlık ve kırgınlıklara son vermek suretiyle, sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk ve kardeşliği hayatımızın her aşamasına serpiştirelim.
Bu gece kırık kalpleri onaralım, dostluğu, birliği, dirliği, beraberliği pekiştirelim. Kadir Gecesi'ni idrak ederken açları, yoksulları, zulme maruz kalmışların haklarını düşünmemiz, onların dertleriyle dertlenmemiz, yaralarını sarmamız gerekir. Bu bütün Müslümanların üzerine düşen bir görev ve sorumluluktur. Kadir Gecesi, en faziletli ve kutsal gecedir.
Yüce Rabbimiz’in, Şanlı Kitabımız Kuran’da ‘Bin Aydan Daha Hayırlıdır’ buyurduğu bu mübarek gecenin, hepimizin iç dünyasına bir nur gibi konması, bütün kasvet ve kederleri hayatımızdan almasına vesile olması, hepimizin müşterek dua ve niyazıdır.


Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir.
Zikirlerimiz, Dualarımız ve tüm İbadetlerimizi ifa için kaçırılmayacak, manevi bir ganimet ve hazine değerindedir.
Bu duygu ve düşüncelerle Kadir Gecesi’ni kutluyor, halkımız ve Ümmeti Muhammed’e sağlık, mutluluk ve hayırlar nasip eylemesini, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum’.




ETİKET :   DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanı Remzi Kaymak

Tümü