BİR TUTAM SEVGİ VE HATIRLANMAK İSTİYORUZ

D.BAKIR/ Elif Hanım, Yasemin Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Timur, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

12:40:57 | 2022-05-08

Oldukça duygulu ifadelere yer veren Yasemin Timur, annelerin yaptıkları fedakârlıkların, ciltler dolusu kitaplara bile sığmayacağını, anlatmakla anlaşılamayacağını belirterek, mesajında şu görüşlere yer verdi:
Öncelikle bütün annelerimizin gününü kutluyorum. Hayatta olan annelerimizin ellerinden öpüyor, ebediyete intikal edenlere de Yüce Rabbim’den rahmet ve mağfiret niyaz ediyorum.


Kuşkusuz onların yaptıkları cansiperane fedakârlıkları, kendilerini ailesine ve çocuklarına feda etmelerini, bir ömür boyu bizlere kol kanat gererek, bizim mutluluklarımızı kendi mutluluklarının hep önünde tutan annelerimiz için ne desek azdır.


Yüce Rabbimiz, Mukaddes Kitabımız Kur’an’da şöyle buyurmaktadır:

‘Biz insana anne ve babasını tavsiye ettik, anası onu zayıflık üstüne zayıflık çekerek karnında taşımıştır. Onun (sütten) ayrılması da iki yıl içinde olmuştur, onun için biz insanlara, Bana; ve ana babana şükret, dönüş Bana’dır diye öğütler verdik’.


Bizi en çok seven, büyüten, besleyen, yetiştiren ve bugünlere gelmemizde en çok emeği bulunan annelerimiz, her türlü övgü ve iltifatı hak etmektedirler. Onları sevindirmemiz için ille de pahalı hediyeler almamız gerekiyor. İnanın onlar için en büyük hediye bizleri görmek, öpüp koklamak, ya da en azından sesimizi duyabilmektir.


Bu minval üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, vefat eden annelerimize Yüce Rabbim’den rahmet ve mağfiret niyaz ediyorum’.




ETİKET :  

Tümü