Biroğlu ve Akşahin ailelerinin mutlu günü

Diyarbakır’ın tanınmış ailelerinden Biroğlu ailesinin oğlu Enis Biroğlu ile Akşahin ailelerinin kızı Melisa Akşahin hayatlarını birleştirdi. İş dünyasından Siyaset dünyasına bir çok kişiyi bir araya getiren muhteşem ve görkemli düğünde genç çiftin nikah şahitliğini ise aralarında iş insanlarının, siyasetçilerin ve bürokratların bulunduğu Diyarbakır’ın tanınmış simaları yaptı.

01:16:52 | 2019-09-16

Biroğlu ,Proyol İnşaat AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş adamı Mahmut Biroğlu’nun oğlu Enis Biroğlu, Melisa Akşahin muhteşem bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.



Altındağ Dinlenme Tesislerinde düzenlenen nikah törenine AK Parti eski Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, HDP eski Milletvekili Altan Tan, İş insanları Abdülkadir Karavil, Aziz Can, Aziz Özkılıç, Mehmet Ali Altındağ, Şah İsmail Bedirhanoğlu, Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen, DHMİ Müdürü Mustafa Durak,



İş Adamları Mehmet Ali Altındağ, Aziz Can, Aziz Özkılıç, Şeyhmus Akbaş, Abdülkadir Karavil, Eski Ticaret Odası Başkanı Ahmet Sayar, Şanlıurfa  Eski Milletvekili Mehmet Güneş, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, kanat önderleri, siyasetçiler iş dünyası, STK’lar, oda başkanları, profösörler, yerel ve ulusal basın temsilcileri, daire müdürleri ve 2 binin üzerinde davetli katıldı.



Düğünün başlamasıyla birlikte salona giren genç çiftler Melisa Akşahin ve Enis Biroğlu’nun nikahları kıyıldı. Binlerce davetli arasında çiftin nikah şahitliklerini, Galip Ensarioğlu, Altan Tan, Mehmet Ali Altındağ, Aziz Can, Aziz Özkılıç, Abdulkadir Karavil ve Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen yaptı. AK Parti Eski Milletvekili Galip Ensarioğlu, evlilik cüzdanını Gelin Melisa Biroğlu’na verirken, diğer nikah şahitleri gibi çifte mutluluklar, hayırlı ömürler ve sağlıklı evlatlar diledi.



MUHTEŞEM DÜĞÜNDE DAVETLİLER EĞLENCEYE DOYDU

Düğünde görev yapan müzik ekibi, son derece başarılı bir performans sergilediler. Söyledikleri birbirinden güzel eserlerle konukları coşturan sanatçılara, konuklar da zaman zaman eşlik ederken, bir çok davetli de halaylar çekerek gecenin coşkusuna eşlik ettiler. Bu arada müzik ekibinin havada uçuşan dolarları toplamakta zorlandıkları gözlendi.



Pasta kesme anında ise oldukça duygulu anlar yaşandı. Gelin ve damat pastalarını kesip, birbirlerine ikram ederken, konuklar da uzun süre gelin ve damat ile hatıra fotoğrafı çektiler. Bu arada gelin ve damadın dansları ise, konuklar tarafından ayakta alkışlandı.

 Çok sayıda buket ve çelengin gönderildiği düğün salonu, adeta çiçek bahçesine dönüşürken, gecenin sonunda oluşan takı kuyruğu ise, görülmeye değerdi.



DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

Nikah töreninin ardından başlayan düğünde halaylar çekildi.  Bu arada, düğünün sahibi işadamı Mahmut Biroğlu, misafirleri ile teker teker ilgilenirken zaman zaman halaya da eşlik ederek davetlilerle oynadı. İşadamı Biroğlu, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan siyaset, iş dünyasına ve bürokratlara teşekkür etti.



Biroğlu, “Gecemize katılarak, mutluluğumuzu paylaşan tüm akrabalarımız, dostlarımız ve sevdiklerimize böylesi bir güzel günde kıymetli zamanlarını ayırdıklarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Allah; razı olsun, kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, STK başkanları ve yöneticileri,kanat önderleri siyasiler,esnaflar,dernek başkanları,doktorlar,iş adamları  ile Diyarbakır dışından gelen konuklarımız, bu sevinçli gecemizde bizimle birlikte oldular. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Tuncay Sound ise ses, ışık, lazer, truss ve LED ekranlarla geceye damgasını vurdu.

 

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü