BÖLGENİN İKİ ÖNEMLİ AŞİRETİNDEN AK PARTİ ADAYINA DESTEK

Doğu ve Güneydoğu’nun önemli aşiretleri Badıkanlılar ve Celaliler, 31 Mart yerel seçimleri için AK Parti Bağlar Belediye Başkan adayı Bedirhan Akyol’a destek verdi

16:12:09 | 2024-02-27

Doğu ve Güneydoğu’nun önemli aşiretleri Badıkanlılar ve Celaliler, 31 Mart yerel seçimleri için AK Parti Bağlar Belediye Başkan adayı Bedirhan Akyol’a destek verdi.

AK Parti’nin Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi’nin belediye başkanı adayı Bedirhan Akyol’a bölgedeki aşiretlerden ve önemli ailelerden destek gelmeye devam ediyor.
Akyol’u kalabalık bir grupla karşılayan
(Bad-Der) Batıkan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Bad Demir ve diğer Batıkan aşiret mensupları ile desteklerini ifade etti.

CELALİLER AŞİRETİ DESTEĞİNİ İLAN ETTİ
Celali Aşireti Diyarbakır Celaliler Derneği, 31 Mart seçimlerinde AK Parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol’u destekleme kararı aldı.

Celali Aşireti Diyarbakır Celaliler Derneği Başkanı Kemal Kurtboğan, yaptığı açıklamada, 31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimlerde Celali Aşireti Diyarbakır Celaliler Derneği üyeleri, diğer akrabalarının ve tüm Celalilerin ile Buçuktepe Mahallesi olarak hemşehrileri ve aile dostları olan Ak Parti Bağlar Belediyesi Başkan Adayı Bedirhan Akyol’u destekleyeceklerini ifade ederek, “Aşiretimizin ailemizin değerli bireyleri siyaset hatır, gönül ve akrabalık işidir. Siyasette dost varsa onun için ne gerekiyorsa yapılır. Bizde böyle bir günde aile dostumuzu destek verelim ki yarın öbür gün bir işimiz olursa rahatlıkla kapılarını çalabilelim. Büyüklerimiz ve kanaat önderlerimizle yapılan toplantı sonunda Ak Parti’ye destek vereceğiz” dedi.

   




ETİKET :   Badıkanlılar Celaliler AK Parti Bağlar Belediye Başkan adayı Bedirhan Akyol Bedirhan Akyol

Tümü