Bozkuş’dan Mübarek Kurban Bayramı Mesajı

D.BAKIR/ Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şubesi Başkan Mehmet Bozkuş, bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın, tarifi imkânsız mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

19:32:09 | 2023-06-26

Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün İslam Âlemi’nin Bayramı’nı en kalbi duygularıyla kutladığını belirten MÜSİAD Diyarbakır Şubesi Başkan Mehmet Bozkuş, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:


‘Şanı En Büyük ve En Yüce Olan Rabbimiz’e hamd ederiz ki; saymakla bitiremeyeceğimiz hikmetler, ikramlar ve lütuflarla dolu, böylesi ulvi günlere, bizleri bir kez daha kavuşturdu.
Cenab-ı Allah’ın; sonsuz rahmet, merhamet ve mağfiret bulutlarını, adeta kâinata sağanak yağmur halinde yağdırdığı, tarifi olanaksız güzellikleri sinesinde barındıran Kurban Bayramı’na kavuşmak ne büyük mutluluk hepimiz için.
Cenab-ı Allah'a karşı, sorumluluklarımızın bilinciyle, kıldığımız Namaz sonrası, birbirimize sarılıp hem hal olduğumuz, sevinçleri çoğaltıp, kederleri paylaşıp azalttığımız bu kutsi günleri, olabildiğince değerlendireceğiz.
Yüce Rabbim’den, her zaman olduğu gibi, umutlarımızı dip diri tutarak, umutlarımızı asla ve kata kaybetmeyeceğiz.


Bu müstesna günlerin bütün insanlık âlemine sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.




ETİKET :   Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şubesi Başkan Mehmet Bozkuş

Tümü