BU GECE, DUALARDA BULUŞALIM

BU GECE, DUALARDA BULUŞALIM

10:42:20 | 2022-04-27

D.BAKIR/ Buzdolabı Tamircileri Tüpgaz Esnaf Sanatkârlar Oda Başkanı Şeyhmus Kaval, yazılı bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı.
Kadir Gecesi’nin faziletlerinin saymakla bitmeyeceğine dikkati çeken Buzdolabı Tamircileri Tüpgaz Esnaf Sanatkârlar Oda Başkanı Şeyhmus Kaval, mesajında şu görüşlere yer verdi: ‘Değerini anlatmaya kelimelerin kifayetsiz kalacağı, adeta zamanın durup, insanlık Âleminin sonsuz bir rahmet, merhamet ve mağfiret kuşağıyla sarıp sarmalanacağı bir kutsi geceye daha kavuşmanın huzuru ve heyecanını yaşıyoruz.
Bir Kadir Gecesi’ne daha kavuşmak, hep beraber bu mübarek geceyi idrak edebilmek ne güzel bir duygu ve kuşkusuz ne büyük bir nimet.
Kadir Gecesi, Cenab-ı Allah’ın bizlere içinde sonsuz hediyeler ve müjdelerle dolu bir lütfudur. Böylesi ulvi bir gecede, Camilerimize, İbadethanelerimize akın edeceğiz.
Birlik, beraberlik, kaynaşma ve paylaşma duygularımızı bir kez daha en üst seviyede yaşayarak, bu gecenin faziletinden olabildiğince yararlanmaya çalışacağız.
İşte bu özel günlere bizleri kavuşturan Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükürler etsek azdır. Bütün günlerinizin ve gecelerinizin Kadir Gecesi tadında ve bereketinde olması dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Kandili’ni en samimi duygularımla kutluyorum’.




ETİKET :  

Tümü