BU GECE, İÇ DÜNYAMIZDA BİR DUYGU FIRTINASI YAŞAYACAĞIZ

BU GECE, İÇ DÜNYAMIZDA BİR DUYGU FIRTINASI YAŞAYACAĞIZ

12:57:10 | 2022-04-27

D.BAKIR/ SRC Yapı İnşaat .Ltd.Şti. Aş.Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Sinan Balıkçı,, yazılı bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı.
Kadir Gecesi’nin faziletlerinin saymakla bitmeyeceğine dikkati çeken SRC Yapı İnşaat .Ltd.Şti. Aş.Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Sinan Balıkçı, mesajında şu görüşlere yer verdi:
‘Değerini anlatmaya kelimelerin kifayetsiz kalacağı, adeta zamanın durup, insanlık Âleminin sonsuz bir rahmet, merhamet ve mağfiret kuşağıyla sarıp sarmalanacağı bir kutsi geceye daha kavuşmanın huzur ve tarifiz heyecanını yaşıyoruz.
Bu geceyi diğer bütün zamanlardan üstün kılan özelliklerin başında, Cenab-ı Allah’ın, kullarına merhametinin en büyük nişanesi olarak indirilen ve 14 asırdır, insanlığın ufkunu aydınlatan hayat rehberimiz Kur’an-ı Kerim’in bu gece indirilmiş olması gelmektedir.
Cenabı Allah; bu mukaddes gece hatırına, ülkemizi ve İslam Âlemi’ni her türlü şer odaklarının kirli tuzaklarından, bulaşıcı salgın hastalıklardan, kaza ve belalardan muhafaza eylesin.
Bu özel gün ve gecelere bizleri kavuşturan Cenabı Hakk’a ne kadar şükürler etsek azdır. Bütün hayatımızın Kadir Gecesi tadı ve bereketinde olması dileğiyle, saygıdeğer halkımız ve bütün İslam âleminin Kandili’ni en samimi duygularımla kutluyorum’.




ETİKET :  

Tümü