BU MUKADDES GECEYİ EN GÜZEL ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ

D.BAKIR/ İş adamı Veysi Avşar , bu gece idrak edeceğimiz mübarek Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

13:38:43 | 2024-02-24

Mesajında bütün İslam Âlemi’nin Berat Kandili’ni kutlayan İş adamı Veysi Avşar , bu gecenin ‘Cenab-ı Allah’ın bizlere bahşettiği sayısız nimetlerle dolu müthiş bereketli gecelerden biri olduğuna’ dikkati çekerek, şunları söyledi:


‘Yüce Rabbim’in, bizlere nasip buyurduğu, adeta hayır ve bereketle yıkandığımız, nurlara gark olduğumuz, sayısız fırsatlarla dolu bir mukaddes geceye daha ulaşmanın derin mutluluğunu yaşamaktayız.
Aslında böylesi mukaddes geceleri kelimelerle anlatmak zaten olanaksız. Ama olabildiğince değerlendirip, maneviyat çeşmesinden payımızı alabilmek için, elimizden geldiğince bu mukaddes geceyi değerlendirmeye çalışacağız.


Cenab-ı Allah’ın bizlere bahşettiği sayısız nimetlere her daim şükürler etmek, hepimizin hayatında ‘olmazsa olmazlar’ arasında yer almalıdır.


Ey büyük Allah’ım, kalpleri iyiden kötüye, kötüden iyiye çeviren, ancak ve ancak Sen’sin.
Bu mübarek gece dolayısıyla niyaz ediyoruz: Kalbimizi, Dininde sabit kıl, Dininden döndürme, ayırma ya Rabbim.


Bu duygu ve düşüncelerle saygıdeğer halkımız ve bütün Âlemi İslam’ın mübarek Berat Kandili’ni canı gönülden kutluyor, bu mukaddes gecenin bütü dünyaya huzur, esenlik ve sağlık dolu günleri beraberinde getirmesini yüce Rabbim’den niyaz ediyorum’.




ETİKET :   İş adamı Veysi Avşar

Tümü