BÜTÜN DÜNYAYA DEMOKRASİ DERSİ VERDİK

D.BAKIR- Diyarbakır’da kurulduğu günden bu yana hep ilklere öncülük eden Erdemliler Hareketi Derneği İl Başkanlığı , Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modeli ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçim sonuçlarını değerlendi.

16:51:20 | 2018-06-26

Bugüne kadar bir çok toplumsal projeye öncülük ederek, kısa zamanda büyük hizmetler gerçekleştiren Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz, ülkemizin bir demokrasi bayramına şahitlik ettiğine dikkati çekerek, şu görüşleri dile getirdi: ‘Halkımızın sesi, devletimizin yardımcısı olma şuuruyla çıktığımız bu kutlu yolculuğumuzda, çalışmalarımıza ilk günkü şevk ve azimle ara vermeden devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi Pazar günü halkımız sandığa giderek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modeli ve Milletvekili Genel Seçimi için tercihlerini yaptı. ‘Cumhuriyet tarihinin en önemli ve iki farklı seçimini daha başarıyla tamamlamış bulunuyoruz. Ülkemiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modeli ile yepyeni bir yönetim modeline kavuşacak.  

 
BÜROKRASİ AZALACAK, SİSTEM DAHA BİR CANLANACAK  

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarının ülkemize, milletimize ve bütün Ümmetimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu seçimlerde demokrasimiz, milletimiz ve bütün Türkiye kazanmıştır. Son derece önemli ve stratejik bir seçim dönemini daha başarıyla ve güvenle tamamlamış olmanın mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz. Bir dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yılların tecrübesiyle ortaya koyduğu büyük başarılarla oluşan enformasyonel birikim, artık Türkiye'yi yeni bir kulvara ve eşiğe taşımıştır. Bu eşik de 24 Haziran seçimleriyle birlikte başarıyla geçilmiştir. Halkımız, sandıkta bütün dünyaya bir kez daha demokrasi dersi vermiştir. Demokrasi tarihimiz açısından son derece önemli bir adımı daha milletçe el birliğiyle gayet başarılı bir şekilde attık. Güzel bir seçim atmosferi oldu, kazanan demokrasimiz oldu. 24 Haziran seçimleri sonrası, ülkemiz bütün platformlarda gaza basacak ve dünya çapında projeler, birer birer gerçekleştirilecek. 
 
 
 Bir takım küresel güçlerin, karanlık odalarda tezgâhladığı kirli planlarla, ülkemiz adeta ekonomik açıdan bir çembere alınmak isteniyordu. Vekaletler savaşıyla, ülkemiz kanlı ve sonu belirsiz bir sürecin içine çekilerek, geleceğimiz karartılmak isteniyordu. Şükürler olsun ki, halkımız bu kirli oyunları, tezgâhlayanları yüzlerinde patlatarak, bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında kenetlendi. Yeni sistem ile daha hızlı, sonuç odaklı ve koordineli bir şekilde hareket edilerek ekonomik, sosyal ve siyasal atılım dönemi yaşayacağımız şahlanış döneminin kapılarını aralıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın ifade ettiği gibi kararların daha hızlı alınacağı, bakanlık sayılarının düşürülerek bürokratik işlemlerin hızla azalacağı ve kamunun optimum verimliliğe ulaşacağına inandığımız bu yeni dönem milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimlerin tamamlanmasıyla belirsizlikler ortadan kalkacak oldu.Ekonomimiz için de pozitif katkılar sağlayacak. Türkiye, bundan sonra daha hızlı, üretken, verimli ve hızlı işleyen bir sisteme kavuşacak. Yeni Türkiye'nin hedeflerine ulaşmak ve Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için hep beraber daha çok çalışmalı, daha çok üretmeli ve daha fazla gayret göstermeliyiz’.

 
DERNEK OLARAK, ÇALIŞMALARIMIZI DAHA GENİŞ BİR PLATFORMA YAYACAĞIZ 
 
‘Toplumu iyiye, güzele ve yardımlaşmaya çağıran, ülkemizde rol model olarak, yapılamayanları yapmak amacı ile halkımıza erdemli bireyler olarak hizmet vermeyi amaç edinerek yola çıktıklarını belirten Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz, şöyle devam etti: Genel Başkanımız İslam KANITOĞULU öncülüğünde hedeflediğimiz ve yaptıklarımız ‘Çevremizdeki sorunlar, şehrimizdeki aksaklıklar, yardıma muhtaç vatandaşımıza destek ve yardım amaçlı uygulanacak ve geliştirdiğimiz projeler ile hizmet vermek, sonuç odaklı hareket etmektir.  
 
ADANMIŞLIK DUYGUSUYLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ  

Yüce Rabbim’e şükürler olsun ki, hayır dualarıyla şereflenebileceğimiz mukaddes bir davamız var. Bu kutlu davamızda yılmadan, yorulmadan, küsmeden, darılmadan hep ileriye ve hedeflerimize kilitlenerek, adımlarımızı hızlandırarak ve koşarak ilerlemeliyiz. Misyonumuzdan aldığımız ilham ve Vizyonumuzdan aldığımız umutla, bu onurlu yolculuğumuzda durmaksızın mücadele edeceğiz. Dünyevi mevkilerin sadece bir ‘araç’ olduğunu, nihai amacımızın ‘Halka Hizmet, Hakk’a Hizmettir’ şuuruyla hareket etmek olduğunu bir kez daha vurgulamak belirtmek isterim. Adanmışlık duygusuyla çıktığımız bu kutlu yolculukta hiçbir fırtınanın, engelin bizleri yolumuzdan alıkoyamayacağı bilinmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle, seçim sonuçlarının ülkemize ve tüm İslam Âlemi’ne hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbim’den niyaz ediyoruz’. 




ETİKET :   atilla kaymaz

Tümü