BÜTÜN İSLAM ÂLEMİ’NİN BAYRAMI KUTLU OLSUN

D.BAKIR/ Diyarbakır Liv Suit Hotel Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ferman Zaman, Mübarek Ramazan Bayramı’nın, Rahmani lütuflar ve nimetler ile geldiğine dikkati çekerek, böylesine ulvi günlerin kıymetini bilmemiz gerektiğini belirtti.

21:02:25 | 2023-04-20

Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Bayramı’nı kutlayan Liv Suit Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Ferman Zaman, duygularını şöyle dile getirdi:
‘Dostluklar, kardeşlik ve tüm güzelliklerin harman olduğu, manevi bir hazine değeri taşıyan bir Bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Kadirşinas halkımız ve Ümmeti Muhammed’in Ramazan Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar ve hayırlı bayramlar dilerim.


Bu müstesna günlerde, hepimizin yürekleri sevinç dolsun, umutlarımız gerçek olsun. Dualarımız kabul ve bayramımız mübarek olsun. Bütün mutlulukların kalbimizde ve manevi güzelliklerin gönlümüzde yaşaması dileğiyle, tarif edilemez güzellikleri sinesinde barındıran Ramazan Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız.
Cenab-ı Allah; vatanımız ve bütün İslam Âlemi’ni her türlü şer odaklarının kirli tuzaklarından, bulaşıcı salgın hastalıklar başta olmak üzere, depremler, sel felaketleri, kaza ve belalardan muhafaza eylesin. Bu vesileyle, deprem ve felaketlerinde hayatını kaybedenler ve ebediyete intikal etmiş bütün vefat etmişlerimiz, Rahmetle anıyoruz.


Yüce Rabbimiz; bu mukaddes günlere kavuşturmak cihetiyle, bizleri bir kez daha onurlandırmaktadır. Yine Bayram Namazında buluşacak, Sıla-i Rahim yapacağız. Kucaklaşarak, bayramın manevi hazzını doya doya içimize çekeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımız ve İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, başta Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere, zulme maruz kalan Din kardeşlerimiz ve bütün dünya insanlarına sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler nasip eylemesini, Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.




ETİKET :   D.BAKIR/ Diyarbakır Liv Suit Hotel Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ferman Zaman

Tümü