BÜTÜN KÂİNATI RAHMET BULUTLARI SARDI

D.BAKIR/ Bu akşam idrak edeceğimiz Berat Kandili dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Önceki dönem Şube Başkanı İsmail Özşanlı, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:

19:17:55 | 2024-02-24

‘Af, arınma, mağfiret ve kurtuluş vesilesi olan Berat gecesi hakkında, Âlemlere Rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.) şöyle buyurmaktadır:
‘Şaban ayının 15. gecesini ibadetle geçirin, gündüzünde de oruç tutun. Yüce Allah (C.C), bu gece dünya semasına rahmetiyle tecelli buyurur ve 'Yok mu tövbe eden, tövbesini kabul buyurayım. Yok, mu rızık dileyen, rızık nasip edeyim. Yok, mu şifa dileyen, şifa buyurayım. Yok, mu başka dileği olan ona da istediğini nasip edeyim’ şeklinde buyurur.
İsmail Özşanlı şöyle devam etti:


‘Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.) bu hadisinde, Berat Kandili'nde oruç tutulmasını buyurduğu gibi, bu kutsi gecenin, Cenab-ı Allah’ın sonsuz rahmeti, mağfireti ve merhametinden azami ölçüde faydalanabilmemiz için kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğuna dikkati çekiyor.


Bu duygu ve düşüncelerle, saygıdeğer halkımızın ve bütün İslam Âlemi’nin mübarek Berat Kandili’ni en halisane duygularımla kutlarım.
Başta ülkemiz olmak üzere, tüm dünya insanlarının yaşadığı bulaşıcı hastalık tehlikesinin tamamen sona ererek, dünya genelinde mazlumların akan gözyaşlarının dinmesi ve bütün insanlık âlemine, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri nasip eylemesini, Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim’.




ETİKET :   Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Önceki dönem Şube Başkanı İsmail Özşanlı

Tümü