Çermik İlçesi Yerel Yönetimde Yeniden Şehmus Karamehmetoğlu'nu istiyor!

Çermik İlçesi'nde hizmetleriyle tanınan ve sevilen isim Şehmus Karamehmetoğlu, yerel yönetimdeki başarılı performansıyla tekrar adaylık için yola çıkıyor. Karamehmetoğlu, çeşitli ziyaretler ve çalışmalarla ilçede gösterdiği performansı vatandaşlarla paylaşarak destek istiyor.

18:23:25 | 2024-01-31

Depremden etkilenen ilçeye destek sağlayarak, COVID-19 salgını sürecinde önemli tedbirler alan Karamehmetoğlu, mahallelerin altyapısını güçlendirme, turizmi geliştirme ve esnafı destekleme gibi konularda ileriye dönük adımlar atmaya devam ediyor.
Karamehmetoğlu'nun, mahallelerdeki sorunları doğrudan yerinde tespit ederek, vatandaşlarla bir araya gelerek çözüm odaklı yaklaşım sergilediği belirtiliyor.



Yapılan hizmetlerin ilçe genelinde olumlu yankı bulduğu ve vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığı ifade ediliyor.
Çermik İlçesi'nde turizmin gelişmesine büyük katkı sağlayan Karamehmetoğlu'nun, yerel yönetimdeki başarılı performansı ve hizmetleriyle ön plana çıktığı belirtiliyor. Hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çeken Çermik, Karamehmetoğlu'nun önderliğinde daha da cazip bir hale gelmiş durumda.



Şehmus Karamehmetoğlu'nun, Çermik İlçesi'ne yapacağı hizmetlerle ilgili vizyonunu ve projelerini açıklaması, ilçe sakinleri tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Karamehmetoğlu'nun, Çermik'i daha da ileriye taşıyacak çalışmalarına destek olmak isteyenler, 2024 yerel seçimlerinde oy kullanarak tercihlerini belirleyecekler.



Şehmus Karamehmetoğlu'nun, Çermik İlçesi'nin geleceğine dair kararlı duruşu ve hizmet anlayışıyla, ilçenin yaşam standartlarını yükseltmeye devam edeceği ifade ediliyor.



ÇERMİK’İ İSTANBUL’DA TANITTI!

Çermik İlçesi’ni 14-17 Aralık tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı etkinlik alanında düzenlenen Diyarbakır Günleri DİTAV’ın açmış olduğu stanta hayli ilgi gördüğü binlerce Çermiklinin gezdiği stant ile Türkiye’ye Çermik ilçesini tanıtan Başkan Karamehmetoğlu, İstanbul’da yaşayan Çermiklilerden de taktir topladı.



Bunun yanı sıra ilçenin en büyük sorunu olan içme suyu ve kanalizasyon şebekeleri ile kanalizasyon arıtma tesisi ve altyapı çalışmaları için canla başla mücadele eden Başkan Karamehmetoğlu, korona virüs tedbirleri kapsamında esnaf ve vatandaşlara eldiven ile maske dağıttı. Çermik için hazırlanan projelerin ilçenin gelişmesinde çok önemli rol oynadığını belirten Başkan Karamehmetoğlu, “Yapacağımız projelerle artık ilçemiz Termal Turizmde cazibe merkezi oluyor. Hedefimiz Çermik’te büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştirmektir” dedi.


Şehmus Karamehmetoğlu Kimdir ?

Şehmus Karamehmetoğlu, 1959 yılında Çermik İlçesi Baykal Mahallesinde doğdu. İlk ve ortaöğretimini Çermik'te tamamladı. Askerlik dönüşü sonrası Çermik ilçe merkezine yerleşerek ticaretle uğraştı.
2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği'ne seçildi.



03 Temmuz 2014 tarihinde AK Parti Genel Merkezi tarafından Çermik İlçe Başkanlığı görevine getirildi. 02 Ekim 2016 tarihinde Çermik Belediye Başkanı Mehmet Akdağ'ın vefat etmesi nedeniyle, Ak Parti Genel Merkezi tarafından Belediye Başkanı Adayı gösterildi. 10 Ekim 2016 tarihinde Çermik Belediye Başkanlığı'na seçildi.

Evli ve 10 çocuk babasıdır.
Şehmus Karamehmetoğlu, 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Diyarbakır Çermik Belediye Başkan Adayı oldu.

ÖZEL HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :   Çermik İlçesi Yerel Yönetimde Yeniden Şehmus Karamehmetoğlu

Tümü