Çermik’te 4 yılda 1573 çiftin nikahı kıyıldı

Diyarbakır’ın Çermik Belediyesi 2016 yılından bu yana toplamda 1573 çiftin nikahını kıydı. AK Partili Belediye Başkanı Şeyhmus Karamehmetoğlu, göreve geldikleri 15 Ekim 2016 tarihinden bu yana 1573 çiftin nikahını kıyarak mutluluklarına ortak olduklarını söyledi.

19:52:43 | 2021-02-06

Göreve geldikleri günden bu yana Çermik halkının her türlü sorunlarına çare oldukları kadar mutluluklarına da ortak olduklarını belirten Başkan Karamehmetoğlu, bugüne kadar 1573 çiftin nikahını da kıyarak onların mutluluğuna ortak oldu.



Pandemi döneminde ise sosyal mesafe, maske ve hijyen gibi tüm tedbirleri büyük bir hassasiyetle uyguladıklarını belirten Başkan Karamehmetoğlu, "Göreve geldiğimiz günden  buyana  1573  çiftin nikahını kıydık. Herkesin mutluluklarının daim olmasını diliyoruz. Böylelikle daha sağlıklı bir nesil ve daha sağlam bir aile yapısı oluşturmaya çalışacağız” dedi.



Toplumun temel taşının aile olduğuna vurgu yapan Başkan Karamehmetoğlu, "Çiftlerimizin birbirlerine karşı sevgi ve saygı içerisinde sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmelerini diliyorum. Allah mesut bahtiyar etsin tüm nikahlarını kıydığımız çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dileriz.



Pandemi sürecinde ise nikahlarımızı sosyal mesafe, maske ve hijyen gibi tüm tedbirleri büyük bir hassasiyetle uygulayarak kıyıyoruz. Rabbim bir an önce bu hastalığı bitirsin inşallah” diye konuştu.




ETİKET :  

Tümü