Çüngüş Belediye Standı ziyaretçi akınına uğradı

Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (DİTAV) işbirliğiyle gerçekleştirilen "Diyarbakır Tanıtım Günleri," İstanbul'da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Tanıtım günlerinde adeta ziyaretçi akınına uğrayan ve en çok ilgiyi gören stantlardan biri de Çüngüş Belediyesi’ne ait stant oldu.

20:47:24 | 2023-12-17

Diyarbakır Tanıtım Günleri son gününde de devam ediyor. Tanıtım günlerine rekor bir katılım olurken ilk günden bu güne Çüngüş Belediyesi’nin standına da yoğun ilgi vardı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu , Tarım Eski Bakanı M.Mehdi Eker, İstanbul Ak Parti Milletvekili Mustafa Demir ,




Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Dicle Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakoç,  İstanbul DİTAV Şube Başkanı Aydoğan Ahıakın’ın da yalnız bırakmadığı Çüngüş Belediyesi’nin standına İstanbul’da bulunan binlerce Diyarbakırlı ve Çüngüşlü de ziyaret etti.



Çüngüş’ü İstanbul’da en iyi şekilde tanıttıklarını dile getiren Çüngüş Belediye Başkanı Ali suat Akmeşe, “Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (DİTAV) işbirliğiyle gerçekleştirilen




"Diyarbakır Tanıtım Günleri’ne Çüngüş  Belediyesi olarak katılmaktan mutluluk ve onur duyduk. İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizi standımızda ağırladık bizlerde onları ziyaret ederek hasbihal ettik.




Gönlü bol, sohbeti hoş hemşehrilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Çüngüş Sevdamız, Baş Tacımız. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu , Tarım Eski Bakanı M.Mehdi Eker, İstanbul Ak Parti Milletvekili Mustafa Demir , Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman,



Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Dicle Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakoç,  İstanbul DİTAV Şube Başkanı Aydoğan Ahıakın yanı sıra onbinlerce  binlerce Çüngüşlü ve Diyarbakırlı hemşehrilerimizi standımızda ağırladık.



Kendilerine ilçemizi en güzel şekilde tanıttık, hizmetlerimizi anlattık ve Çüngüş ilçemizin tanıtımı ilgili hediyeler taktim ettik. Kıymetli misafirlerimize tarihin, kültürün incisi Çüngüş standımızı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.





ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :   Çüngüş Belediye Standı Ziyaretçi Akınına

Tümü