ÇÜNGÜŞ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN PROJE ATAĞI

ÇÜNGÜŞ- Çüngüş İlçe Milli Eğitim 3 Ayrı proje için start verdi. Eğitim-Öğretimde son yıllarda büyük başarılar kazanan Çüngüş’te, birbiri ardına başlatılan projeler zincirine yeni halkalar ekleniyor.

13:59:18 | 2018-07-24

KKA’NIN YÜRÜTTÜĞÜ ÇALIŞMAYA, 3 ADET PROJE SUNUMU YAPILDI 



Bir süre önce, Gençlik ve Spor Bakanlığının Gençlik Projelerine Destek Programı kapsamında Çüngüş Çok Programlı Anadolu Lisesi (ÇPAL) tarafından hazırlanan ‘Kaynaştırma Öğrencileri Hayata Karışıyor’ isimli projenin Bakanlık tarafından desteklenecek projeler arasında yer almasıyla dikkatleri üzerine çeken Çüngüş’te, 3 ayrı proje için daha start verildi. Hazırlanan projeler, toplam 260 projenin değerlendirildiği kurulda, ilk 50’ye girme başarısı gösterdi. 



ALINAN SONUÇLAR, YENİ BAŞARILARA İLHAM KAYNAĞI OLDU 


Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın yürüttüğü ve 26 Mart 2018 son başvuru tarihli, TRC-2 Bölgesi olan Şanlıurfa  ve Diyarbakır İllerimizin katıldığı ‘Okul Öncesi Eğitim Standartlarının Artırılması Mali Destek Programına’ Çüngüş Milli Eğitim Müdürlügü olarak 3 adet proje sunumu yapıldı. 
400’den fazla projenin hazırlandığı, 260’tan fazla projenin değerlendirilmeye alındığı kurulda, Çüngüş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı üç projeden ikisinin ilk 50’ye girerek, Asil listede yer alması, İlçe genelinde büyük sevinçle karşılandı. 



Açıklamalarda bulunan Çüngüş İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Baran, şunları söyledi: ‘Hazırlamış olduğumuz üç projemizden ikisi ilk 50’ye girerek Asil listede yer alarak kabul edilmiş, üçüncü projemiz ise yine başarılı bulunarak, 60 kurumun bulunduğu yedek listesinde 5. sırada yer almıştır. 


Bütün Köy Okullarımızda, Eğitim standartları ve donanımlarının artırılacağı ‘Her Mahalleye Bir Donanımlı Sınıf’ projesine 177 bin lira, Çüngüş Anaokulu Montessori Eğitim yöntemiyle tam donanımlı hale getirilebilmesi için yapılan  ‘Donanımlı Sınıflar Donanımlı Çocuklar’ projemize ise 80 bin liralık hibe, olmak üzere toplamda Çüngüş İlçemize 250 bin liranın üzerinde Eğitim materyali kazandırmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 

Söz konusu projelerin hazırlanmasında Çüngüş Belediye Başkanımız Zübeyir Aslanca yüzde 10  oranında Mali destek vererek, Eğitim görülen ortamların iyileştirilerek, öğrencilerimizin daha iyi Eğitim görmelerine ve Eğitim kalitesinin artırılmasına katkı sağlamıştır. Bu vesileyle, Sayın Başkanımıza ve onun şahsında bütün Belediyemize en kalbi duygularımızla teşekkürlerimizi iletmek isterim. 


HEDEFİMİZ, ÇOCUKLARIMIZA EN İYİ ŞEKİLDE EĞİTİM OLANAĞI SUNABİLMEK 

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, olabildiğince en iyi şartlarda Eğitim görerek, hayata atılabilmeleri amacıyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. 
Adanmışlık şiarıyla sürdürdüğümüz bu onurlu vazifemizde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, Eğitmenlerimiz, İdarecilerimiz, Okul Müdürlerimiz, Velilerimiz ve öğrencilerimizle, topyekün bir şekilde hep daha iyiyi ve daha güzeli hedefleyerek, çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz. 



VELİLER: MEM’İN ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYAN 
Çüngüş’te Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öncülüğünde Eğitim’de son zamanlarda yaşanan başarılar, kuşkusuz en çok velileri mutlu ediyor. 
Görüşlerini açıklayan veliler, ‘Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, Azim ve gayretle sürdürdüğü çalışmalar, hepimize gurur veriyor. Başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz’ şeklinde memnuniyetlerini dile getirdiler. 
 




ETİKET :  

Tümü