Demir: Bizlerin değişime inancı tamdır

Siyasi yaşamına yeni kurduğu ve Genel Başkan olduğu urmayları ile birlikte ülkenin dört bir yanını gezmeye halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

22:46:33 | 2021-02-22

Açtığı bütün İktidara Hazırlık merkezlerinde yaptığı konuşmalarda Siyaseti halkla birlikte yapacaklarına, sistemin adamı değil halkın evladı olacaklarını vurgulayan Sayın Sarıgül çok yoğun bir şekilde İl il gezmeye devam ediyor.
Sarıgül önce kayısının baskenti Malatya daha sonra da Adıyaman'a ziyaretler gerçekleştirdi.


Mustafa Sarıgül’e Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Demir 'de eşlik etti.
Genel Başkan Yardımcısı Demir yaptığı açıklamada seçimden seçime halkın arasında olanlardan olmadıklarını, oy toplamaya değil sevgi ve güven toplamak için yollarda olduklarını belirtti.



Gittikleri şehirlere yıllar önce bir hareketin oluşumu için geldiklerini ve yıllar sonra bu oluşumu Partiye dönüştürdüklerini insanların gözlerindeki o tebessümü gördüklerini o heyecanı o enerjiyi aldıklarını söyledi. Mehmet Ali Demir bizlerin Değişime inancı tamdır bizler inandık Değişim Devam Ediyor ,Türkiye'nin artık bir değişime ihtiyacı var dedi.

Değişimi Türkiye Değişim Partisi olarak gerçekleştireceklerini belirten Demir, vatandaşların bize olan ilgisi -sevgisi bizleri memnun ediyor,gurur veriyor dedi. Türkiye’nin dört bir yanında ki gönül dostlarımız bize gönüllerini açtılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Onları mahcup etmeyeceğiz. Türkiye’nin içine düştüğü ekonomik kriz yüzünden halk zor günler geçiriyor.




Esnaf siftah yapamıyor. Gençler işsiz, bir çok vatandaş işini aşını kaybetti. İktidar hala bunların farkında değildir. Bütün bunların çözümü ve tek adresi Türkiye Değişim Partisi olacaktır. Genel başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’e inancımız tektir. Ülkemizi tekrar şahlandıracağına inanıyorum.”dedi

Sözlerini Türkiye’nin değişime ihtiyacı var ve bunun da tek yolu Türkiye Değişim Partisi 'dır diye sonlandırdı.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü