DEVA PARTİSİ DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞINA REMZİ KAYMAK ATANDI

D.BAKIR/ Demokrasi ve Atılım partisi (DEVA) Diyarbakır İl başkanlığına Remzi Kaymak atandı. Genel başkanlığını eski bakanlardan Ali Babacan’ın yaptığı DEVA partisi Diyarbakır il başkanı Avukat Cihan Ülser, geçtiğimiz günlerde milletvekili aday adaylığı için istifa etmişti. Bu istifanın ardından DEVA partisi Genel Merkezi, Diyarbakır İl Başkanlığı görevine İş insanı ve Ziraat Yüksek Mühendisi Remzi Kaymak'ı atadı.

20:47:44 | 2023-04-09

DEVA partisi Diyarbakır il başkanlığına atanan Remzi Kaymak, genç ve dinamik bir hareket olduklarını belirterek, partisinin Diyarbakır'daki çalışmalarına öncülük edeceği için heyecanlı olduğunu belirtti.

‘Öncelikli hedefimiz, Diyarbakır halkının talep ve önerilerini dinleyerek, onların sorunlarıyla hemhal olmak geleceğimizi inşa edecek gençlerimizle beraber, omuz omuza bu kutlu yolda yürümeK olacak’.

Öte yandan, DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı'na atanan Remzi Kaymak da, il ve ilçe teşkilatlarıyla koordineli bir şekilde çalışarak, halkın öncelikli ihtiyaçlarını karşılamak için, ortak aklı kullanmak suretiyle; herkesin bilgi ve birikiminden olabildiğince faydalanacaklarını kaydetti.


‘Kesinlikle hiçbir vatandaşımızı dışlamadan ve yok saymadan, kentimizde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları, Oda, Borsa ve Esnaf Birlikleri, Üniversitemiz, diğer siyasi partilerin temsilcileriyle diyalog halinde olarak, kentimiz faydasına olacak her türlü proje ve çalışmayı destekleyeceğiz. Gençlerimizin iş ve istihdam sorunu, zaten önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu minval üzere, il ve ilçe başkanlıklarımız, gençlik kollarımız ve kadın kollarımız ile, ortak aklı kullanmak suretiyle, Mukaddes kentimize hizmet edebilme noktasında, elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz’.

HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :   Demokrasi Ve Atılım Partisi Diyarbakır İl Başkanlığına Remzi Kaymak

Tümü