Diyarbakır’da Klasik ve Lezzet Dolu Bir Mekân: Öz Ciğerci Abe

Diyarbakır'ın damak zevkine hitap eden ve 2022 yılından buyana hizmet eden Öz Ciğerci Abe ciğer seven vatandaşların uğrak mekanı haline geldi. Diyarbakırlıları enfes et lezzetleriyle buluşturan bu mekân, geniş ve çeşitli menüsüyle kendine has bir lezzet deneyimi sunuyor

19:33:18 | 2023-10-28

Öz Ciğerci Abe'de her zevke uygun lezzetler mevcut. İster kuzu ciğeri, ister kuşbaşı et şiş, ister acılı kebap, ister kanat (yaprak kanat) olsun, her biri özenle hazırlanıyor. Menüde tavuk şiş, dalak, yürek, köfte, pirzola, ceylan kebap, patlıcanlı kebap, domatesli kebap gibi birbirinden özel seçenekler de mevcut.

Öz Ciğerci Abe'nin hizmet anlayışı da Diyarbakır'a değer katıyor. Her gün taze malzemelerle hazırlanan etli ızgaralar, hijyenik bir ortamda ve güleryüzlü personel tarafından servis ediliyor. Paket servis hizmeti de sunan mekân, işyerlerine ve evlere hızlı ve lezzetli bir deneyim sunuyor.



“Dişin varken malın varken ,canın sağken,yeee babooooo yee” sloganıyla hizmet sunan Öz Ciğerci Abe’nin  tüm şubelerinde ilk günden bu yana depremzedelere kapıları ardına kadar açık ve tüm şubelerinde sıcak çorba ikramı yapıldı.

 

Geçen yıl görkemli bir açılış töreni ile Sur İlçesi’nde hizmet veren Öz Ciğerci Abe’de taziye, düğün, iş toplantıları, mezuniyet töreni, siyasi partiler, işletmeler ve muhtelif sektörlerde faaliyet gösteren fabrikalara, esnaflara ve evlere, toplum  hizmeti sağlayan , son derece hijyenik ve temizlik kurallarına azami özen göstererek çalışmalarına devam ediyor.

 

Temiz ve kaliteli malzeme kullanılarak, birbirinden lezzetli ve damak tadına hitap eden et ızgaralar , yıllardır hazırlanarak, sunulmakta olan ve sektörün deneyimli personel kadrosuyla, güler yüz ve geleneksel konukseverliğin en güzel örneklerinin sunulduğu ve lokantada, bir hayli zengin menüsüyle, lezzetli yemekler sunmaya hazır.

Her gün birbirinden lezzetli etler  menüsü ile hizmetlerini sürdürürken, aynı zamanda hızlı paket servisi kapsamında işyerlerine ve evlere  servis hizmeti de sürüyor. Üstelik de, sektörün profesyonel ustalarınca özenle hazırlanan hizmete sunulurken, vatandaşlar ve esnaflar da, bu hizmetten bir hayli memnunlar.

Her gün birbirinden lezzetli etler  menüsü ile hizmetlerini sürdürürken, aynı zamanda hızlı paket servisi kapsamında işyerlerine ve evlere  servis hizmeti de sürüyor. Üstelik de, sektörün profesyonel ustalarınca özenle hazırlanan hizmete sunulurken, vatandaşlar ve esnaflar da, bu hizmetten bir hayli memnunlar.

Düğünler, taziye, için sürekli artan maliyetlere rağmen, olabildiğince ekonomik fiyatlarla hizmete devam eden Öz Ciğerci Abe  hizmete girdikten kısa bir süre sonra, kamuoyunun haklı takdirini kazandı.

Müşterilerine hizmet etmenin kendileri için onur olduğunu belirten Öz Ciğerci Abe İşletmecisi Mehmet Salih Sert, “Kullandığımız sebze, meyve ve diğer malzemelerin temiz ve kaliteli malzemelerden oluşmakta. Etlerimiz de günlük ve taze olarak almaktayız. Yemediğimiz yiyecekleri, asla  kesinlikle müşterilerimize sunmayız. Müşterilerimize hizmet bizim için onurdur. Her türlü özel günler, firmaların iş toplantıları ve taziyeler için toplu et ızgaralar servisimizle hizmet sunuyoruz,İçecekler,ayran çeşitli salatalar, zengin ikramlarımızla, ve bunun yanı sıra her sabah mercimek çorbası verilmektedir” dedi.

Öz Ciğerci Abe'nin Adresi:Cami Nebi Mah. İnönü Cad. No:19 Dağkapı, Diyarbakır

Siz de lezzetli et ızgaralaın  keyfini çıkarmak istiyorsanız, Öz Ciğerci Abe'yi tercih edebilirsiniz. Hijyen, kalite ve güleryüz burada bir araya geliyor. Daha fazla bilgi ve sipariş için 0412 999 4304 veya 05 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :   Diyarbakır Öz Ciğerci Abe Mehmet Salih Sert

Tümü