Diyarbakır'da Muhtarlar, Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Hikmet Kaplan'ı Ziyaret Etti

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan Tezgever ve Tavuklu mahalle muhtarları, Kanaat önderleriziyaret ederek olarak Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hikmet Kaplan'a desteklerini açıkladılar.

20:33:07 | 2024-02-29

Muhtarlar, ziyarette şunları ifade ettiler: "Yeni yüzlerin gelmesi bizler için son derece önemlidir. Bu evliyalar diyarı hizmete susamış durumda, çok söz, az hizmet alıyoruz. Maalesef biz unutuluyoruz. Biz de karar verdik, yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hikmet Kaplan Bey'e oylarımızı vereceğiz. Ayrıca tüm akrabalarımıza da destek vermek için söyleyeceğiz; dürüst bir başkan adayıdır. Hikmet Kaplan Bey'i yalnız bırakmadık. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Hikmet Kaplan Bey'i görmek istiyoruz."

Hikmet Kaplan, muhtarların yerel yönetimlerin sağlıklı bir şekilde hizmet verebilmeleri için büyük önem taşıdıklarını ifade ederek, "Demokrasinin temel taşı olarak kabul edilen muhtarlar, yerel yönetimlerin sağlıklı bir şekilde hizmet verebilmeleri için büyük önem taşıyorlar." dedi.

STK'ların ve muhtarların halkın katılımıyla belediyeyi yönetmeye hazır olduklarını belirten Kaplan, ziyaretlerde muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinlediklerini söyledi. "Diyarbakır'ı en iyi şekilde yönetmeye talibiz." diyen Kaplan, misafirlere ikramlar verilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

Muhtarlar, Hikmet Kaplan'a gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederken, Kaplan da muhtarlar ve kanaat önderlerine ziyaretleri ve destekleri için teşekkür etti.

Refah Partisi'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hikmet Kaplan, seçim bürosunda ziyaret eden muhtarlara destek verdiler.




ETİKET :   Diyarbakır Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Hikmet Kaplan Yeniden Refah Partisi Hikmet Kaplan

Tümü