Diyarbakır Direksiyon Dersi

12:58:00 | 2021-03-10

Trafik korkunuzu yenmek hiç de zor değil. Diyarbakır’da bay ve bayan hoca’dan özel direksiyon dersi almak isteyenlere güzel bir haberimiz var. Özel Narin Diyarbakır Direksiyon Dersi Merkezi, profesyonel hocalarıyla siz sürücü adaylarını trafiğe hazırlıyor.

Diyarbakır Direksiyon Dersi Merkezi, öncelikle trafik korkusunu yenip hem yasal hem de sosyal sorumluluklarını karşılıklı sevgi ve saygı ile yerine getiren örnek sürücü adaylarını yetiştiriyor.  Diyarbakır’ın ve bölgeye özel direksiyon eğitimini sevdiren Fatma Narin Kılıç, trafiğe bakış açınızı kesinlikle değiştirecek.  Diyarbakır’da bay/bayan hocadan direksiyon dersi denildiğinde ilk akla gelen eğitmen Fatma Narin Kılıç, korku ve heyecanı olan adayları eğitimlerinin ardından profesyonel birer sürücüye dönüştürüyor.

Kılıç, trafik korkunuz geride kalacak

Direksiyon eğitimi almadan araç kullanmanın trafikte ne kadar tehlikeli olduğunu biliyorsunuz. Bundan dolayı ciddi bir eğitim almanız gerekiyor. İşte tamda bu noktada biz devreye giriyoruz. İlk dersimizde sizi analiz edip eksiklerinizi tespit ediyoruz. Daha sonra durumunuza göre güzergah belirleyerek çalışıyoruz. Derslerimiz tamamen şehir trafiğinde yapılmaktadır. Amacımız size eğlenceli ve güvenli bir şekilde araç kullanmayı öğretmek. Klasik sürücü eğitiminden uzak yeni tekniklerle ve alanında uzman eğitimcilerle sıkılmadan eğlenerek araç kullanmayı öğreneceğinizi % 100 garantiliyoruz. – Eksik bilgilerle yola çıkmayın, zira yolculuğunuz istenmeyen sonuçlar ortaya çıkarabilir. – Biz meslek aşığıyız ve kesinlikle bizden araç kullanmayı öğreneceksiniz. – İşimizi severek yapmak yetmiyor, size de sevdiriyoruz. – Sizleri memnun etmek temel görevimiz olup öğrenme garantisi veriyoruz.

Diyarbakır bayan hocadan direksiyon dersi, Diyarbakır bay hocadan direksiyon dersi, Diyarbakır direksiyon dersi

 




ETİKET :  

Tümü