Diyarbakır Gümrük AVM: Piyasanın 3'te 1'i fiyatına alışveriş fırsatı!

Diyarbakır'da bulunan Gümrük AVM, Türkiye genelindeki gümrük ve havalimanı mallarını satın alarak, piyasa fiyatlarının üçte biri oranında müşterilere sunuyor.

20:41:24 | 2024-02-11

Bu benzersiz alışveriş deneyimi, müşterilere elektronik ürünlerden çocuk, bayan ve erkek giyimine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Gümrük AVM'nin sahibi Hüseyin Ekin, "Unutulmuş Havaalanı" olarak adlandırılan alanda bulunan mağazalarında, elektronik eşyalar, çocuk giyimleri, bayan ve erkek kıyafetleri gibi çeşitli ürünleri müşterilerle buluşturuyor.



Bu özel konum, sıradışı bir alışveriş deneyimi sunarak, tüketicilere kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla temin etme imkanı sağlıyor.

Mont, elbise, fön makinası, el feneri, telefon malzemeleri, ayakkabı çeşitleri, boyun yastığı, arbane, bebek araları, oyuncak, saatler ve aralarında parfüm çeşitlerinin bulunduğu hepsi birbirinden orijinal ürünlerin bulunduğu



Diyarbakır Gümrük AVM, ekonomik alışveriş yapmak isteyenler için ideal bir destinasyon olma özelliği taşıyor. Hüseyin Ekin 'nin önderliğinde, kaliteli ürünlerin uygun fiyatlarla sunulduğu bu alışveriş merkezi, tesisler kavşağında müşteriler tarafından büyük ilgi görüyor.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :   Diyarbakır Gümrük AVM: Piyasanın 3te 1i Fiyatına Alışveriş

Tümü