DİYARBAKIR’IN MEŞHUR CİĞERİ BİR TELEFON KADAR YAKININIZDA

Türkiye’yi etkisi altına alan korona virüs salgını tedbirleri kapsamında restoranlar paket servis haricinde hizmet veremiyor. Bu bağlamda Diyarbakır’da bir çok restoranda paket servisleri ile vatandaşlarına ulaşıyor. Paket servisinde ise en çok tercih edilen mekan ise Diyarbakır’ın meşhur ciğeri ve lahmacununun servis edildiği ,Kayapınar Şubesi Umut Ciğercisi oldu.

23:19:46 | 2020-12-26

Diyarbakırlı vatandaşların yanı sıra, yerli ve yabancı turistler ve misafirlerin de sık sık konuk olduğu mekânlardan biri olan Umut Ciğercisi korona tedbirleri kapsamında uygulanan paket servisleri ile Diyarbakır halkının hizmetinde. Kepap çeşitleri  lahmacun kuşbaşılı kıymalı peynirli yanı sıra, her türlü damak tadına hitap eden deneyimli ve güler yüzlü personeliyle, lezzet üretmeye devam eden Umut Ciğercisi yılbaşında yaşanacak sokağa çıkma yasaklarında da Diyarbakırlılara paket servisi ile hizmet edeceğini duyurdu.

 

Bu yıl başında da, son derece temiz ve hijyenik bir ortamda hazırlanan paket servisleriyle, vatandaşların evlerine ve iş yerlerine ulaştırmaya devam eden ve sektörünün marka kuruluşu olmuş durumda olan  Umut Ciğercisi Diyarbakır Merkez Kayapınar İlçesindeki İşletmesinde hazırladığı, tadına doyumsuz lahmacun ve kepap çeşitleri, bir telefonla kapıya teslimat yapmaktadır bir telefon  ile en kısa zamanda 30 dakikada evlere  teslim ediyor.

 


 

ALO PAKET SERVİSİ İLE, KAPIDA TESLİMAT HİZMETİ

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Umut Ciğercisi Kayapınar Şubesi İşletmecisi Genç Girişimci Mahmut Yıldız, “Yılbaşında uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı dolayısıyla, müşterilerimizin mağduriyetini önlemek noktasında, ‘Alo paket servisimiz’ ile bir telefonla, şifa deposu, lezzetli ürünlerimizi kapıya teslimat yapacağız. Vatandaşlarımızın,0412-251 11 10- 0539-333 29 49  sipariş hattımıza numaralı telefonumuzdan verecekleri siparişleri, istedikleri adrese, personellerimiz ulaştırıyor. Bu şekilde, onlar aileleri ve misafirleriyle baş başa yeni yıla girerken, lezzetine doyum olmayan kebap çeşitlerimizi de, bir telefonla kapıya teslimat yapıyoruz.

 


ZENGİN MENÜ ÇEŞİTLERİ İLE DİYARBAKIR’A HİZMET EDİYORLAR

 

Müşterilerinin dilerse Kayapınar İlçesi Nazım Hikmet Caddesi Yıldız Plaza Altında faaliyet gösteren Umut Ciğercisi mekanlarına da gelerek siparişlerini alabileceklerini belirten Yıldız, “Aldığımız siparişlerimizi, 30 dakikada  evlere iş yerlerine ulaştırıyoruz  kebap  çeşitlerimizle, hem damak zevkine hitap ediyor, hem de sağlıklı ürünler sunuyoruz. Yılbaşı siparişlerinizi kapınıza kadar getiriyoruz. Vatandaşlarımız, yeni yıla girerken, deneyimli personellerimizin hazırladığı, birbirinden güzel mezelerimizle beraber siparişlerinide, bir telefonla evlere ulaştırıyoruz. Herkese ve her keseye uygun zengin menü çeşitlerimizle, bu yılbaşında da, vatandaşlarımıza hizmet etmekten gurur duyarız” diye konuştu.

 


SAĞLIK, OLMAZSA OLMAZLARIMIZDAN

 

İşletmelerinde sağlık ve hijyen konusunda çok hassas olduklarını da belirten Yıldız, “İşletmemizde bulaşıcı pandemiye karşı bütün Sağlık tedbirlerine azami ölçüde uymaktayız. Sosyal mesafe, temizlik ve maske kurallarına gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Her sabah bütün personellerimiz, işe başlamadan önce, uyulması gereken kurallara harfiyen uyuyor.

Bizler, senelerden beridir yaptığımız gibi, lezzet ve şifa deposu leziz ürünlerimizi üretip, misafirlerimizin beğenisine sunmaya devam etmekteyiz, hijyenik ve güler yüzlü servisimizle ikram ediyoruz.  Deneyimli ustalarımızın hazırladığı zengin menümüzü, doyumsuz soslarımız, enfes salatalarımız ve birbirinden güzel mezelerimizi, güler yüzlü personelimiz sunmakta. Bu yılbaşında da,  lahmacun ve kepab çeşitlerimizi vatandaşlarımızın adreslerine ulaştırıyoruz. Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı ve her kademede uyulacak kuralların yanı sıra, masa ve oturma düzenine dikkat ediyoruz.  İşyerimizde salonumuzda servisimiz yoktur” dedi.

 





MÜŞTERİ DEĞİL, MİSAFİR ANLAYIŞIYLA HİZMET

 

İşletmelerinde müşterilerine her zaman misafir anlayışıyla hizmet ettiklerini de sözlerine ekleyen Yıldız, “Mümkün olduğunca, temassız ödeme alıyoruz, temaslı post cihazı kullanılması halinde, her kullanımdan sonra cihazın silinerek temizlik ve dezenfeksiyonunu yapmaktayız. ‘Müşteri’ değil, misafir anlayışıyla hizmet sunarak, kalitemizden taviz vermeden, lezzeti en temiz ve hijyenik bir şekilde sunmaya devam ediyoruz. Ne yaparsan yap, ‘Aşk’ ile yap, şiarıyla çıktığımız bu hizmet yolculuğunda alnımızın akıyla bugünlere gelmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz’” dedi.




ETİKET :   Kayapınar Şubesi Umut Ciğercisi Mahmut Yıldız

Tümü