Diyarbakır'ın Örnek Muhtarı Mehmet Çoban Yeniden aday

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi Peyas Mahallesi’nde başarılı bir şekilde muhtarlık yapan Mehmet Çoban yeniden aday oldu. Mahallenizin muhtar adayı Mehmet Çoban, Peyas'ın geleceğini birlikte şekillendirmek için adaylığını açıkladı.

16:53:19 | 2024-01-31

Vatandaşlar tarafından Diyarbakır’ın örnek muhtarı olarak gösterilen güler yüzlü ve yardımseverliğiyle bilinen Mehmet Çoban, her zaman gittiği taziyeler, hasta ziyaretleri, yaşlılara, engellilere ve mazlumların savunucu olarak hizmet vermeye devam ediyor.


Bir telefon kadar bütün mahallelisine yakın olan 24 saat telefonu açık olan dini, dili, ırkı ve siyasi görüşü ne olursa olsun ayrım yapmadan Peyas Halkına hizmet eden Mehmet Çoban, 5 yıl boyunca hizmet verdiği Peyas mahallesi’nden hiç bir kimseden ücret almayarak ilklerin öncüsü olmuştur.



Çoban, “Mahallemizin sorunlarını biliyorum, bir dönem mahallemiz için canla başla mücadele ettim. Bu yeni dönemde de mahallemizin sorunları için mücadele edeceğim. Bu konuda desteğinizi bekliyorum. Gelin, mahallemizin sorunlarını birlikte çözelim!” dedi.




Mehmet Çoban, 1969 yılında Diyarbakır'ın Merkez Güleyçoban Köyü'nde doğdu ve 1983 yılından beri Peyas Mahallesi'nde ikamet ediyor. Mahallede esnaflık yaparak uzun yıllardır hizmet veren Çoban, güler yüzlü ve mütevazı kişiliğiyle çevresinde sevilen ve sayılan bir isimdir. Mahalledeki tüm sorunları yakından tanıyan Mehmet Çoban, Peyas Mahallesi'nin gelişimi ve iyileşmesi için çabalıyor ve mahalle sakinlerinin desteğini bekliyor.



Mahalle sakinlerine seslenen Mehmet Çoban, Peyas'ın geleceği için birlikte hareket etme çağrısı yapıyor. Sorunlarımızı birlikte ele alarak çözebileceğimizi vurgulayan Çoban, mahalle halkının desteğiyle Peyas'ı daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi hedefliyor.
Peyas Mahallesi'nin deneyimli ve güvenilir bir ismi olarak Mehmet Çoban, mahalle sakinlerinin güvenini kazanarak Peyas'ın refahı için çalışmaya hazır. Peyaslılar, bu önemli süreçte Mehmet Çoban'a destek vererek mahallelerini daha da güzelleştirmek için el birliğiyle çalışabilirler.


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :   Diyarbakırın Örnek Muhtarı Mehmet Çoban Yeniden Aday

Tümü