DRAGON FİTNESS CENTER, PROFESYONEL HİZMETLER SUNMAYA DEVAM EDİYOR

D.BAKIR- Son yıllarda giderek büyüyen ve gelişen Diyarbakır’da bu büyümeye paralel olarak ihtiyaçlar da artış gösteriyor.

21:50:03 | 2021-04-18

Özellikle insan sağlığını doğrudan etkileyen ve sağlığımızın korunması noktasında, doğal çözümler üreten spor salonlarına olan ihtiyaç da giderek belirginleşiyor.

Obezitenin arttığı bir dönemde insanlar, fazla kalorilerini yakmak için spor salonlarına akın ediyor.




Diyarbakır’da bu ihtiyacı gidermek ve profesyonel anlamda hizmet vererek, müşterilerinin azami derecede fayda sağlayabilmesi amacıyla hizmet sunan Dragon Fitness Center, her geçen gün daha fazla ilgi görmeye başladı.

Uzun yıllardır bu sektörde olan ve sektörün duayenleri arasında yer alan dünya bilek güreşi şampiyonu ve milli sporcu Mehmet Çetinkaya’nın işletmeciliğini yaptığı Dragon Fitness Center, sektöre yeni bir soluk ve heyecan getirdiği gibi, sporseverlerin buluştuğu seçkin spor salonları arasında yerini aldı.



Son model cihazları ve sektörünün en profesyonel hocaları eşliğinde hizmet sunan Çetinkaya, müşterilerinin spor salonlarından olabildiğince en üst düzeyde yararlanabilmeleri için büyük gayret gösterdiklerini belirterek şunları söyledi; "Aslında spor birçok insan için artık bir yaşam biçimi olmuş. Bu da bizleri fazlasıyla memnun ediyor.

 


 Çünkü daha zinde, formda ve sağlıklı kalabilmek için mutlaka konusunun uzmanı profesyonel eğitmenler eşliğinde düzenli olarak spor yapmak gerekiyor. Giderek gelişen dünyamızda, koşu bandında yürümek ya da ağırlık kaldırmanın yanı sıra krank cycle, kendo- fit, kinesis gibi sporlar da artık hayatımıza girdi. Elbette sporun faydalarından maksimum düzeyde yararlanabilmemiz için, bazı hususlara dikkat etmemiz gerekiyor. Örneğin, seanslarımızı olabildiğince aksatmamaya ve devamlılık esasına bağlı kalmamız gerekiyor.


Ayrıca spor salonumuz ilimizin en işlek noktalarından biri olduğu için, lokasyon konusunda herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmıyoruz. Dragon Fitness Kulübü olarak, müşterilerimizi klasik müşteri olarak değil, tam tersine gündelik hayatımızın bir parçası ve ‘olmazsa olmazlarımız’ arasında görüyoruz. Çünkü onlarla birlikte bir yolculuğa çıkıyoruz. En önemli sorumluluğumuz, bize güvenerek bu yolculuğa çıkanları üzmemek ve onlara karşı mahcup olmamak."




YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN ÖZEL PROGRAM

Kilo vermek için devamlılığın esas olduğunu belirten Çetinkaya; "Farklı zaman dilimlerinde uyguladığımız seanslarımız ve son derece uygun fiyatlarımızla olabildiğince kimseyi geri çevirmemeye gayret gösteriyoruz. Bunun yanı sıra, müşterilerimizin hedef belirleyerek onlarla beraber bu hedefe konsantre oluyoruz. Yeni başlayanlar için, özel programlarımız var. Isınma hareketleriyle başlayan ve yavaş yavaş tempo kazandırdığımız çalışmalarımızla, kısa zamanda beklenen sonucu almak kesinlikle zor değil. Bizim bu konuda yaşadığımız birçok örnek var. Unutulmamalı ki, hiçbir şey için geç değil. Kilo vermek, form tutmak, zinde kalmak, kaslarını geliştirmek gibi bir veya birden fazla hedefleri olan müşterilerimize, özel programlar sunarak daha fazla yararlanmalarını sağlıyoruz" dedi.


"UZMAN EĞİTMENLERLE KALİTELİ HİZMET VERİYORUZ"

Uzman eğitmenler eşliğinde hizmet verdiklerini ifade eden Çetinkaya; "Hedeflerini bilen, idealist, işini seven bay ve bayan Eğitmenlerimizle, müşterilerimizi motive ederek, kendilerini iyi hissetmelerine yardımcı oluyoruz. Spor merkezimizde en çok dikkat ettiğimiz hususlardan birisi de kuşkusuz hijyen ve temizlik. Özellikle soyunma ve dinlenme odalarının hijyenik olması önemli. Bay ve bayan konuklarımız, uzman eğitmenlerimiz eşliğinde hem sağlıklı ve bilinçli spor yapıyor, hem de huzur buluyorlar. Unutulmamalıdır ki, düzenli yapılan, hele profesyonel eğitmenler eşliğinde ve belirli bir program dahilinde yapılan spor ve egzersiz çalışmaları, vücudu dinç ve zinde tuttuğu gibi, birçok hastalıkların tedavisine de katkı sağlar.



Spor yaparak zayıflamak isteyenler, bel fıtığı sorunu olanlar, romatizma rahatsızlığı bulunanlar, vücudunu güçlendirmek isteyenler, kısacası her türlü fiziksel sorunların yanı sıra, psikolojik olarak da ciddi faydalar sağlar. Üç katlı, oldukça geniş ve ferah salonumuzda, her türlü soğuk ve sıcak içeceklerin bulunduğu cafemiz de mevcut. Her gün dezenfekte ettiğimiz ve ilaçladığımız duş alma yerlerimiz de, müşterilerimizin hizmetinde. Maskesiz kimseyi içeri almıyoruz. Maskesi olmayanlara biz kurum olarak temin ediyoruz. Temas ve mesafe hususlarına da azami dikkat ediyoruz. Tesisimize gelenler el antiseptiği ile ellerini temizledikten sonra, giriş yapıyorlar. Her gün düzenli olarak temizlik yapıyoruz. Hijyen konusu birincil önceliğimiz" diye konuştu.



"75 METRELİK YOLDA HİZMET VERİYOR"

İşyeri adresini de açıklayan Çetinkaya; "Fırat Mahallesi Mahabad Bulvarı Med City B’blok altı No, 72 / A Kayapınar 72/ A Adresinde hizmet sunan Dragon Fitness Kulübümüzü görmek ve çalışmalarımızı yakından izlemek isteyen herkesi, Merkezimize davet ediyoruz. İsteyen vatandaşlarımız 0850 933 78 89 numaralı telefondan bizleri arayabilir ve bilgi edinmek istediği konularda bize danışabilir" ifadelerini kullandı.



ÖZEL HABER: YILMAZ ACU

 




ETİKET :  

Tümü