DÜNYACA ÜNLÜ LAJİVERT MARKA ÜRÜNLER, HASKA MOBİLYA’DA

D.BAKIR/ Lajivert Mobilya Diyarbakır Yetkili Bayisi Haska Ltd. Şti. Akar Home Mobilya, birbirinden güzel ve şık ürünlerini, son derece cazip ödeme seçenekleriyle sunuyor.

13:49:07 | 2022-05-28

Kalitesi onaylı, dünyaca ünlü Lajivert marka ürünlerin, Bahara Merhaba’ kampanyası eşliğinde yüzde kırka varan fiyat indirimiyle sunulduğu Haska Ltd. Şti. Akar Home Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Adil Kabar, kaliteli, kullanışlı ve birbirinden zarif ürünleri, uygun fiyatlar ile, Diyarbakır halkının beğenisine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.



HERKESE VE HER KESEYE UYGUN ÖDEME KOŞULLARI

‘Oturma Grupları, Yemek Odası Takımları, Baza, Genç Odası, Çocuk ve Bebek Odası, Bebek Beşik Mobilyaları, Yatak çeşitleri, Ranza Modelleri, Mutfak Masa ve Sandalyeleri, Ev Tekstili, Halılar ve tamamlayıcı ürünler ile,



hayata dair A’dan Z’ye her ihtiyacın temin edilebildiği, Akar Home Mobilya olarak, konforun öncüsü ürünlerimizi, cazip fiyatlar ve taksit olanaklarıyla, halkımıza sunuyoruz’ diyen Adil Kabar, şöyle devam etti:



‘1995 yılından bu yana, halkımıza estetik, zarafet ve kalite anlayışını, sektörün deneyimli ve profesyonel kadrolarımızın birikimiyle birleştirip, aynı zamanda çevre duyarlılığını da göz önünde tutarak, hem ekonomiye katma değer ve hem de istihdama katkı sağlamaktayız.



Evlenmek ve yuva kurmak isteyen tüm gençlerimize ve evini yenilemek isteyen ailelerimize, birbirinden güzel ve renklerden oluşan ürünlerimizi, yıl boyunca benzersiz kampanyalar, cazip fiyat avantajlarıyla sunarken, sürpriz hediyeler de takdim ediyoruz.



Kantar Kavşağı Köşkler Sitesi Altı , adresinde bulunan mağazamızda, son derece rahat ve geniş bir ortamda, son derece kullanışlı, rengarenk ürünlerimizi görmek isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.



Kampanyalarımız ve ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, mağazamıza gelebileceği gibi,




Gsm: 0532 333 40 74- 0412 251 23 43 numaralı telefonumuzu arayarak, bilgi alabilirler. Yıllardan beridir, son derece olumlu geri dönüşler alıyoruz.



Bu da bizi motive ediyor. Bu sorumluluk duygusuyla, her türlü mobilya, halı, ranza ve diğer tüm ürün çeşitlerimizi, halkımızın istifadesine sunmaktayız.



Yaklaşık otuz yıldan bu yana, halkımıza mobilya sektöründe hizmet sunmaktayız. Her zaman için, daha iyiyi ve güzeli hedefledik.





Çıtayı hep bir tık daha yukarı taşıyarak, kadirşinas halkımıza, olabildiğince en uygun fiyatlar ve cazip ödeme olanaklarıyla, ürünlerimizi sunuyoruz.



Ayrıca, sektörümüzle ilgili her türlü konuda bilgi almak, oldukça geniş bir yelpazeye sahip ürünlerimizi yerinde görmek ve hizmetlerimizden faydalanmak isteyen vatandaşlarımızı da, mağazamızda ağırlamaktan gurur duyarız’.



HABER: YILMAZ ACU





ETİKET :  

Tümü