Elhakan’dan Miraç Kandili Mesajı

Elhakan’dan Miraç Kandili Mesajı

19:36:38 | 2024-02-06

 

 

D.BAKIR-   Hakan Bisiklet Motosiklet Ltd. Şti.Yönetim Kurulu Başkanı Engin Elhakan Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, Kandilin, dünya genelinde yaşadığımız sıkıntılarımızın sona ermesine vesile olmasını diledi. mesajında, Kandilin, dünya genelinde yaşadığımız sıkıntılarımızın sona ermesine vesile olmasını diledi.

Engin Elhakan , mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) mukaddes ve manevi yolculuğunu ifade eden Miraç, biz Müslümanlar için de, manevi bir terfi anlamındadır. Bu bilinçle idrak ettiğimiz Miraç Kandili de diğer kandil geceleri gibi, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güçlenmesine vesile olan, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı, milletimizin ve tüm İslam âleminin asırlardan bu yana büyük coşkuyla idrak ettiği mübarek gecelerden biridir.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Mustafa Hazretleri buyurmuştur ki:

‘Recep Cenab-ı Allah’ın, Şaban benim, Ramazan ayı ise bütün ümmetimindir. İşte böyle eşi bulunmaz mübarek günlere bizleri bir kez daha kavuşturan Cenab-ı Allah’a ne kadar şükürler etsek azdır.

Bir Miraç Kandili’ne daha kavuşmak, hep beraber bu mübarek geceyi idrak edebilmek, ne güzel bir duygu ve kuşkusuz ne büyük bir nimet. Bütün insanlık alemine sayısız müjdelerle dolu olan Miraç Kandilinde, Cenab-ı Allah'a yönelip, ellerimizi açıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandilinin bütün insanlığın kurtuluşa ererek, yaşanan her türlü sıkıntıların sona ermesine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz eder, halkımızın, tüm Müslümanların Miraç Kandilini içtenlikle tebrik ederim’.




ETİKET :   Hakan Bisiklet Motosiklet Ltd. Şti.Yönetim Kurulu Başkanı Engin Elhakan Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığ ı mesajında

Tümü