‘EN DERİN DUYGULARIMIZLA, 1 MAYIS’I KARŞILIYORUZ’

15:25:41 | 2021-05-01

Siyasetçi  İşadamı Cihan Ensarioğlu, yazılı bir mesaj ile 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramını kutladı.

Siyasetçi  İşadamı Cihan Ensarioğlu,  yaptığı açıklamada, şu görüşler dile getirildi:

‘1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramı dolayısıyla, hepimiz mutlu ve bir o kadar da gururluyuz. İşçisiyle, işvereniyle, memuru, esnafı, köylüsü, erkeği, kadını, genci yaşlısı, kısacası toplumu oluşturan bütün unsurlar, emek ve alın terinin bayramını kutlamakta.

Nereli olursak olalım, hangi sektörde faaliyet gösterirsek gösterelim, büyük ve güçlü Türkiye şiarı etrafında birleşmeliyiz ki, ülkemizi daha bayındır ve mamur bir noktaya taşıyabilelim.

Dünyada güzel olan her şey, uzun ve sürekli harcanan emekler neticesinde ortaya çıkıyor. İşçilerimizin şevkle çalışmalarının sonucunda hem İlimiz ve hem de ülkemiz daha modern bir görünüme kavuşacak, devletimiz daha güçlü bir yapıya ulaşacaktır. Bizler için bu denli önem arz eden işçilerimizi ve emekçilerimizi, bu anlamlı günde olduğu gibi her zaman yanlarında bulunmaya, onların en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü de bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız. Çalışma hayatımızda birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma inancımızı daha da güçlendirmeye vesile olması dileğiyle, hayatını alın teri ve emeğiyle çalışarak kazanmaya adayan hemşerilerimizi ne kadar övsek azdır. Bu duygu ve düşüncelerle, bütün Emekçi ve İşçi kardeşlerimin 1 Mayıs alın teri ve Emek Bayramı’nı en halisane duygularımla kutluyorum.

Cenab-ı Allah’tan, içinde bulunduğumuz güç ve sıkıntılı süreçten bizlere kurtararak, başta aziz vatanımız ve İslam alemi olmak üzere, bütün dünyayı yeniden huzur ve sağlık dolu günlere kavuşturmasını niyaz ediyoruz’.




ETİKET :  

Tümü