ERDEM:TÜM İSLAM ÂLEMİ’NİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUN

D.BAKIR/ Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem, Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, ülkemiz ve tüm İslam Âlemi’nin Bayramı’nı kutladı.

19:31:35 | 2023-06-26

Mesajında, ‘Dostluklar, kardeşlik ve bütün güzelliklerin harman olduğu, manevi bir hazine değeri taşıyan bir Bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını’ belirten Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem, duygularını şöyle dile getirdi:


‘Evvela, halkımız ve bütün Ümmet-i Muhammed’in bayramını en halisane duygularımla kutluyor ve hayırlı bayramlar diliyorum. Kurban Bayramı’nın rahmet, bereket ve mahiyetini anlatmaya kelimeler kifayet etmez.
Bu Mukaddes Bayram günlerinde bolca namaz kılıp, istiğfar edecek, ellerimizi semaya kaldırıp, hep beraber, Yüce Rabbimiz’e dualar edeceğiz.


Cenab-ı Allah; bizleri bu mukaddes zaman dilimine kavuşturarak, hem bizi onurlandırmakta, hem de bizlere yeni fırsatlar lütfetmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna gecenin tüm insanlık sağlık, mutluluk ve huzur günleri beraberinde getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.




ETİKET :   Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem

Tümü