ERDOĞAN, TÜRKİYE’YE ÇAĞ ATLATTI

D.BAKIR- Diyarbakırlı İş Adamı Celal Özyıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘yapılamaz’ denilen bir çok zor işi başarıyla gerçekleştirerek, ‘halkın gönlünde özel bir konum’ edindiğini belirtti.

16:07:53 | 2018-06-23

Bölgemiz ve ülkemiz gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Diyarbakır’ın tanınmış ve sevilen İş Adamlarından Celal Özyıldız, şunları söyledi: 
‘Kuşku yok ki, bir dünya lideri olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, başbakanlığı döneminde son derece başarılı bir performans ortaya koyarak, tarihi bir başarıya imza attı. 
3 dönem üst üste tek başına iktidara gelen ve üstelik de her seçimde oylarını artırarak, Cumhuriyet tarihinde kırılması oldukça zor bir rekor kıran Sayın Erdoğan’a halkımız büyük bir teveccüh gösterdi.  


Bu da gösteriyor ki, siyaset başta olmak üzere, hangi konuda olursa olsun, paraşütle gelenler değil, tam tersine halkın bağrından çıkarak, halkıyla gönül bağını koparmayanları, kadirşinas halkımız da ödüllendirmeye devam etmektedir. 
Sayın Recep Tayyip Erdoğan, seçimle iş başına gelen ilk Cumhurbaşkanı olarak da bugüne kadar büyük başarılara imza attı. 






‘NE YAPARSAN YAP AŞK İLE YAP’ 

Yıllardır ‘yapılamaz’ denilen projeleri birer birer gerçekleştirdi. Sorunların üzerine korkmadan ve yılmadan gitti. Bu cesareti, halkla olan sıkı bağı, hitabet gücü, sorunlara ve sorunların çözümlerine dair elde ettiği hâkimiyetle, yine halkımızdan büyük teveccüh gördü. 
Aslında Sayın Erdoğan’ın, uzun soluklu siyasi yaşamının, ileriki yıllarda üniversitelerde ‘tez ve doktora’ konusu olması gerektiği görüşündeyim. Halkın bağrından çıkarak, gençlik kolları başkanlığından İlçe başkanlığına, İstanbul İl Başkanlığından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına, derken Ak parti genel başkanlığı ve başbakanlığa ve nihayetinde ‘Halk oyuyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı’ olma sıfatını kazanmış olan Sayın Erdoğan’ın siyasi kariyeri, kuşkusuz büyük zaferlerle dolu. 

‘Ne yaparsan yap, Aşk ile yap’ sözünü, adeta siyasi arenada hayata geçiren Sayın Erdoğan, girdiği bütün genel ve yerel seçimleri açık ara ile kazanarak, ‘halka rağmen değil’ tam tersine ‘halk ile ve halk için’ tezini, bir kez daha siyasi sahada hayata geçirerek, rakiplerine de siyaset dersi vermiş oldu. 
Hep söyleriz, bu iş, bir sevda işidir. Sadece beden değil, kalben ve ruhen de yapılması gerekir. 
Azimle, ilk günkü heyecanla, şevkle Anadolu’yu karış karış gezen, çok iyi bir kurmay kadrosu kurarak, halkımızın nabzını tutan Sayın Erdoğan, yine son derece tarihi bir seçim öncesi, ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor 
‘Halka Hizmet, Hakk’a Hizmettir’ şuuruyla hareket etmeyenlerin, bu şevk ve arzuyla mücadele etmeyenlerin hüsrana uğradıklarını, halkımız birçok defalar canlı olarak yaşadı. 


Adanmışlık duygusuyla yola çıkanların, girdikleri kutlu yolculukta karşılaştıkları bütün fırtınalar ve engelleri, bir buldozer gibi ezip geçtiklerine hep beraber tanık olduk. Çok partili siyaset hayatımız, böylesine yaşanmış birçok örneklerle dolu. 
Bir dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha güven tazeleyerek, başlatılan devasa projelere kaldığı yerden devam edeceğine inanıyoruz. 
Aktif olarak sahada ve demokratik platformlarda, hep beraber kol kola mücadele ederek, birlik ve beraberlik zincirimize, yeni halkalar eklemeye devam edeceğiz. Bu ülke hepimizin. Kendisini bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da bütün platformlarda desteklemeye devam edeceğimizi deklare etmek isterim.  


Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar Beldesi bu Mukaddes kentimize hizmet etmek, insanlarımızın sorunlarıyla hem hal olmak, hepimizin görevidir. 
Bu duygu ve düşüncelerle gerek Milletvekilliği Genel Seçimi ve gerekse Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modeli seçimlerinin bütün ülkemize ve İslam Alemine hayırlı sonuçlara vesile olmasını Yüce Rabbimiz’den niyaz ediyor, en derin saygı ve sevgilerimle, hepinizi muhabbetle kucaklıyorum’. 




ETİKET :   Celal Özyıldız

Tümü