ERGİN’DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI

09:05:09 | 2021-05-01

D.BAKIR- Sur Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Süleyman Ergin, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, duygu yüklü ifadelere yer verdi.

Sur Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Süleyman Ergin, ‘Emekçi ve İşçi kardeşlerimizin ve hepimizin Bayramı kutlu olsun. Onların çabaları, gayretleri ve alın teriyle yapılan ve ortaya konan işlerle, gurur duyuyoruz.

Emek Kutsaldır. O nedenle Emeğin kıymeti bilinmelidir. İstihdam oluşturan, çalışma ortamında çalışanlarıyla arkadaş olan, çalışanın hakkını hukukunu zamanında ve eksiksiz yerine getiren İş insanlarına da selam olsun’.

‘Türkiye’nin her geçen gün büyüyen ekonomisinin ardında işçilerin yer aldığını’ belirten Süleyman Ergin, ‘Ülkemizin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde emekçilerimizin alın teri ve emeği bulunmaktadır. Ülkemizin en değerli sermayesi emektir. Her zaman söylediğimiz gibi bizler için alın teri ve emek, en kutlu değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Sevgi, saygı ve bir olmaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, 1 Mayıs’ı, en hissi duygularımızla kutluyoruz.

Milyonlarca insanın hayatını kaybettiği bulaşıcı pandemi (KOVİD-19) dolayısıyla, bu sene meydanlarda, coşkuyla kutlama yapamayacağız.

Cenab-ı Allah’ın izniyle, bütün dünyayı etkisi altına alan, bulaşıcı salgın  tehlikesini de atlatacak ve yeniden eski huzurlu, mutlu ve sağlıklı günlere geri döneceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum, bir ömür boyunca, huzur ve mutluluklar diliyorum’.




ETİKET :  

Tümü