Ergünöz ‘den Ramazan Bayramı Mesajı

Polis Haber Noktası Polis Emeklileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Senai Ergünöz, bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın, tarifi imkânsız mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

11:19:55 | 2024-04-10

Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün İslam Aleminin Bayramını en kalbi duygularıyla kutladığını belirten Senai Ergünöz , mesajında duygularını şöyle dile getirdi:
‘Yüce Rabbimize sonsuz şükürler olsun ki; müthiş hikmetlerle ve lütuflarla dolu, böylesi ulvi günlere, bizleri bir kez daha kavuşturdu.
Birbirimizi ziyaret ederek, hal hatır sorduğumuz hediyeleştiğimiz, karşılıklı hayır dualarıyla birbirimizi andığımız müstesna günlerdir Bayramlar.
Sıla-i Rahim yaptığımız, büyüklerin ellerinin öpüldüğü, çocukların ve ekonomik durumu elverişli olmayan kardeşlerimizin sevindirildiği kısaca İslâmî dayanışma ve kardeşliğin, toplumun her kesiminde dipdiri ve son derece canlı olarak yaşandığı bir bayrama daha ulaşmak ne büyük mutluluktur bizler için.
Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramını en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna gecenin tüm insanlık alemine sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ederim’.




ETİKET :  

Tümü