Evlerin kapısını ‘Refah’ için açıyoruz

23:10:43 | 2021-06-27

Dr. Fatih Erbakan’ın Genel Başkanlığı’nı yürüttüğü Yeniden Refah Partisi bütün il, ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları ile 26 Haziran’da tüm Türkiye’de olduğu gibi Diyarbakır’da da “Yeniden Refah’a Üye Yapıyoruz” sloganıyla kapı kapı dolaştı.

Yeniden Refah Partisi tüm ülkede teşkilatları ile eş zamanlı olarak 26 Haziran günü kapı kapı gezerek halkla buluştu. Tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak Diyarbakır teşkilatı da tam kadro sahadaydı.  Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem, İl Başkan Yardımcıları Nesrettin Çetiner, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Böçkün ve İl Kadın Kolları Başkanı Handan Tolu ile Diyarbakır’da ailelerin kapılarını çalıp ev ziyaretlerinde bulunan Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Teşkilatı vatandaşların dertlerini dinledi ve parti politikalarını Diyarbakırlılara anlattılar.

Teşkilat olarak tüm Türkiye’de 26 Haziran tarihinde kapı kapı dolaşılacağı kararı sonrası Diyarbakır teşkilatının da Diyarbakır sokaklarını arşın arşın gezerek kapı kapı dolaştığını belirten Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem, “Diyarbakır’da “Yeniden Refah’a üye yapıyoruz” sloganıyla kapı kapı dolaşarak parti politikalarımızı anlattık. Diyarbakırlılar bizleri oldukça hoş karşıladılar. Bizler kendileri için siyaset yaptığımız onlara hissettirdik onlarda bizi anladılar. İnşallah seçim zamanı iktidara geldiğimizde halkımız için mücadelemiz tüm hızıyla da sürecek. Bizler seçime kadar durmayacağız halkımızın sorunlarını yerinde ve evinde dinleyeceğiz” diye konuştu.

Duygusal anların yaşandığı ev ziyaretlerinin birinde üye olmak isteyen bir bayan İl Kadın Kolları Başkanı Handan Tolu’ya “Babamın Milli Selamet Partisi ile beraber içerisinde bulunduğu partimiz Erbakan Hocamızın oğlu ile devam edecek inşallah. Bugün evimize gelmeniz bana babamın eskiden evlerde yapılan teşkilat toplantılarını hatırlattı ve çok duygulandım" sözleri ile düşüncelerini dile getirmesi duygusal anlara sahne oldu.

Ayrıca hane ziyaretleri esnasında sokakta bulunan halk pazarına uğrayan İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Böçkün, halk pazarındaki satıcılardan birinin "seçim mi var neden geziyorsunuz" sözlerine "Bizler seçim zamanı değil geçim zamanı sizlerin yanındayız ve dertlerinizi dinlemek istiyoruz" diyerek karşılık vermesi de vatandaşlar tarafından taktirle karşılandı.

Öte yandan, İl Başkan Yardımcılarından Nesrettin Çetiner ise, ziyaret edilen hane halkı tarafından göz yaşları ile karşılanırken bir vatandaşın "bizler daha önce başka bir partide teşkilatlarda görev yapmamıza rağmen evladımız vefat etti taziyemize dahi gelmediler, ama siz bugün seçim dahi yokken kapımıza geldiniz” duyguları karşısında etkilendi.




ETİKET :  

Tümü