Fırat Seydaoğlu, Eğil Belediye Başkan Adayı Olarak Açıklandı

Diyarbakır'ın tanınmış ailelerinden Seydaoğlu ailesinin bir üyesi olan Makine Mühendisi Fırat Seydaoğlu, Eğil Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi. Eğil'in sevilen ve sayılan simalarından biri olan Seydaoğlu, bölgenin tanınmış ailelerinden biri olan Seydaoğlu ailesinin bir üyesi olarak dikkat çekiyor.

13:57:06 | 2024-02-07

Seydaoğlu, geçmişte 20 ve 21. Dönemlerde ANAP Diyarbakır Milletvekili olarak görev yapmış olan Sebgetullah Seydaoğlu'nun yeğeni olarak biliniyor. Sebgetullah Seydaoğlu'nun milletvekilliği döneminde Eğil kırsal köylerinde önemli hizmetleri bulunuyordu. Seydaoğlu'nun Eğil Belediye Başkanı adaylığı, bölgede sevinçle karşılandı ve halkın teveccühünü kazandı.

Eğil halkı tarafından büyük bir heyecan ve sevinçle karşılanan Fırat Seydaoğlu'nun, Eğil için doğru bir aday olduğu düşünülüyor. Akalan Köyü Muhtarı Nihat Ateş, Fırat Seydaoğlu'nun adaylığını "hayırlara vesile" olarak değerlendirerek, ailenin yıllardır bölgeye yaptığı hizmetleri takdir ettiğini belirtti. Ateş, Seydaoğlu'nun başkan olması durumunda daha fazla hizmet yapacağına inandıklarını ve destekleyeceklerini ifade etti.

Yatır Köyü'nden Hüseyin Kurul da Seydaoğlu'nun adaylığından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kurul, Seydaoğlu'nun dürüst ve başarılı biri olduğunu vurgulayarak, bölgeye en güzel hizmeti yapacağına inandığını ifade etti.

Fırat Seydaoğlu'nun Eğil Belediye Başkanı adaylığı, bölge halkı tarafından büyük bir destek ve ilgiyle karşılanırken, Seydaoğlu'nun adaylık sürecindeki çalışmaları ve projeleri de merakla bekleniyor.

FIRAT SEYDAOĞLU KİMDİR?                                                                                                  

20.04.1980 Diyarbakır doğumlu olan Fırat Seydaoğlu, eğitimen Diyarbakır İnönü İlköğretim Okulu’nda başladı. Daha sonra Gazi Ortaokulu, lise eğitimini ise Ziya Gökalp Lisesi’nde tamamladı. Ardından Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde yılında tamamlayan Seydaoğlu, askerlik görevini 2008 yılında kısa dönem olarak Amasya 15. Er Piyade Eğitim Tugayı’nda tamamladı.  Evli, 2 çocuk babası olan Fırat Seydaoğlu, yaklaşık 10 yıldır idarecilik yapıyor.

Ayrıca Fırat Seydaoğlu Liderlik ve Etkili Yöneticilik(1000 Saat), Girişimcilik, İnsan Kaynakları Yönetimi (800 Saat), Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi (200 Saat), İletişim Becerileri Sertifika Programı, Diksiyon Eğitimi, Doğru ve Etkili Konuşma Teknikleri, İkna Teknikleri Eğitimi sertifikalarına da sahip.

Öte yandan, 2000 - 2012 yılları arasında TPAO Batman Bölge Müdürlüğü’nde Makine Mühendisi olarak görev yapan Seydaoğlu,         2012 – yılından bu yanada TPAO Eğil Birimi’nde Makine Mühendisi kadrosunda Kamp Şefi olarak görev yapmakta.


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :   Fırat Seydaoğlu Eğil Belediye Başkan Adayı

Tümü