GÖKALP:ÜLKEMİZE VE TÜM İNSANLIĞA HAYIRLAR NİYAZ EDİYORUM

D.BAKIR- ANADOLU SAĞLIK-SEN Genel Başkan Yardımcısı Fatma Gökalp, ‘Yeni Yıl’ dolayısıyla yayımladığı mesajında, birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma vurgusu yaptı.

22:54:22 | 2021-12-30

ANADOLU SAĞLIK-SEN Genel Başkan Yardımcısı Fatma Gökalp, duygu yüklü kutlama mesajında, şunları söyledi:
'Yeni bir yıla daha hoş geldin demenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni yıl, başarının, mutluluğun, huzurun umut edildiği, kardeşlik bağlarımızın pekiştiği, birlik ve beraberlik yolunda isteklerimizin filizlendiği bir yıldır.
2021 yılında, gerek ülkemiz ve gerekse bütün dünyada, son derece elem verici hadiseler ve doğal afetler yaşadık. Bulaşıcı pandeminin yanı sıra, orman yangınları ve sel felaketlerinde, birçok vatandaşımızı kaybettik.


İyilikleri, güzellikleri ve mutluluklarının yanında bizleri üzen ve olumsuz etkileyen olaylarıyla, hayatımızdan bir yılı daha geride bıraktık. Yeni yılda, sağlık çalışanlarımızın sorunlarına daha kapsamlı bir şekilde eğilerek, bütün sağlık çalışanlarımızın azami derecede pozitif şartlarda görevlerini ifa edebilmeleri noktasında, gayret göstermeye devam edeceğiz inşallah.


Azim ve şevkle, mesai kavramı gözetmeksizin görevlerini ifa eden bütün sağlık çalışanlarımızla, ne kadar gurur duysak azdır. Sağlık çalışanlarımız ve kadınlarımıza yönelik olan ve sonu ölümle biten şiddet ve saldırıların son bulması, hepimizin ortak temennisidir.


Cenab-ı Allah’tan, savaşların, terör ve şiddetin olmadığı, yoksulluğun asgariye indiği, insan hak ve hürriyetlerinin her yerde sağlandığı, sevgi, barış ve hoşgörünün egemen olduğu bir dünya temennisiyle, ülkemizin ve bütün dünya insanlarının 2022 yılını en kalbi duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’.




ETİKET :  

Tümü