Gökalp ve Turan Ailelerinin Mutlu Günü

Elazığ Akgün Otelinde yapılan dillere destan bir Nişan töreniyle hayatlarını birleştiren Gökalp ve Turan aileleri, bu mutlu günlerinde, Akrabaları ve sevenleri ve Arkadaşları, genç çifti yalnız bırakmadı. Damat ve Gelin salona gelince Nişan törenine gelen akrabaları ve yakınları onlarca dakika ayakta büyük alkış aldılar.

09:54:32 | 2023-11-16

Elazığ, Akgün, Otelinde, yapılan ,dillere ,destan bir Nişan töreniyle hayatlarını birleştiren Gökalp ve Turan aileleri, bu mutlu günlerinde, Akrabaları ve sevenleri ve Arkadaşları, genç çifti yalnız bırakmadı. Damat ve Gelin salona gelince Nişan törenine gelen akrabaları ve yakınları onlarca dakika ayakta büyük alkış aldılar.

 

Eski bölgemizin tanınmış İş adamlarından geçtiğimiz yıl vefat eden merhum Mehmet gökalp’ın oğlu  iş adamı onur okan Gökalp   Elazığın sevilen simalarından İş adamı Murat Turan’ın Kızı Avukat Miray Turan görkemli bir tören ile Elazığ Akgün otelinde nişanlandılar.

Nişan törenine, çok sayıda kişi katıldı. Dolar yağmurunun yaşandığı gecede Gelin Damat sahneye davet edilerek doyasıya eğlendiler

Sade bir Nişan töreniyle hayatlarını birleştiren genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, damadın amcası eski Sümerbank Güneydoğu bölge müdürü Ziya Gökalp CHP Elazığ milletvekili Gürsel Erol ve Ziver Holding yönetim kurulu başkanı Veysel Demirci, Nişan yüzüğünü  taktı.

 Damadın amcası ziya Gökalp ve Damadın abisi Nokia Ortadoğu Bölgesi Müdürü Ali İhsan Gökalp  ile gelinin babası Murat Turan, Nişana gelen misafirlerini kapıda karşılayıp, yerlerine kadar eşlik ettiler. Nişan sonrası ise konuklarını yine beraberce kapıya kadar uğurlayan dünürler, örnek bir ev sahipliği örneği sergilediler.

 




ETİKET :   merhum mehmet gökalp oğlu işadamı onur oakan gökalp işadamı murat turan miray turan elazıg

Tümü