Güvenlik ve Terör Uzmanı Dr. Muğlu’dan Başkan Özmen’e ziyaret

Güvenlik ve Terör Uzmanı Dr. İmbat Muğlu Diyarbakır'da çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığını iddiasıyla HDP il binası önündeki oturma eylemi yapan ailelere destek ziyaretlerinde bulunmak üzere Diyarbakır’a geldi.

18:02:54 | 2020-11-08

Bu kapsamda Güvenlik ve Terör Uzmanı Dr. İmbat Muğlu, ailelere 4'üncü kez ziyarette bulunarak destek verirken daha sonra ziyaretleri kapsamında Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanlığına gelerek Dernek Başkanı Fırat Özmen ve dernek üyelerini ziyaret etti.


Ziyaret sırasında fikir alışverişlerinde bulunduklarını belirten Muğlu, “Değerli kardeşim Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Fırat Özmen bey çok sevdiğim, asil bir insandır. Diyarbakır’a her gelişimde kendisini mutlak ziyaretine gelirim. Misafirperverliğinden dolayı Fırat Başkana çok teşekkür ederim.

 Fırat Özmen Beyefendi kardeşim dini, dili, ırkı ne olursa olsun fakir fukara dostu yardımsever bir insandır. Aynı zamanda devletini seven bayrağını seven halkını seven bir insandır. Her zaman insanlık için çaba gösteren bir kişilikli insandır.



Bizlerde her zaman böylesi değerli kardeşlerimizin yanındayız ve kendilerine destekte olmaya hazırız. Kendisine kaleme aldığım 670 sayfalık Terör Ve Derin Siyaset adlı kitabımı hediye ettim. Diyarbakır güzel bir ilimizdir evliyalar insanlık şehridir çok seviyorum insanları merttir yardımseverdir misafirperverdir bu güzel ilimize hizmette bizler için onurdur” dedi.

 

 Güvenlik ve Terör Uzmanı Dr. İmbat Muğlu gibi değerlere kapılarının ardına kadar açık olduğunu dile getiren ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatan Başkan Özmen ise, “Sayın değerli hocamızın ziyareti bizleri mutlu etti. Kendilerine her zaman kapımız açıktır. Kendileri çok sevdiğimiz değer verdiğimiz bir hocamızdır. Hocamız Diyarbakırımızı ve halkımızı seviyor. Yazmış olduğu Terör Ve Derin Siyaset adlı kitabını da bizlere hediye etti. Buda bizleri mutlu etti. İnşallah kitabının tamamını okuyacağım. Kendisine bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü