Hakim Dr. İlhan Dinç’in yeni kitabı için imza günü düzenlendi

Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi üyesi ve Bilirkişilik Bölge Kurulu Başkanı Hakim Dr. İlhan Dinç’in “Ticari Davalarda Zorunlu Arabuluculuk Uygulamaları” isimli eserinin tanıtım ve imza günü düzenlendi. Diyarbakır Arabuluculuk Merkezinde gerçekleşen kitabın imza gününe kitapseverler ilgi gösterdi. İmza gününe Avukat Halit Advan ve kızı Avukat Merve Advan’da katıldı.

21:14:40 | 2021-07-03

Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi üyesi ve Bilirkişilik Bölge Kurulu Başkanı Hakim Dr. İlhan Dinç’in imza gününe katılmaktan mutluluk duyduklarını belirten Avukat Halit Advan, “Değerli hakimimizi başarılı eserinden ötürü tebrik ediyorum.




Kendisi hem hakimlikte hemde yazarlıkta gayet başarılı bir insandır. Eserlerini yakinen takip ediyorum. Eserlerinde gayet başarılı noktalara değiniyor.



Sayın hakimimizin “Ticari Davalarda Zorunlu Arabuluculuk Uygulamaları” isimli eseri de çok verimli bir eser olmuş ve büyük bir keyifle yaralanacağım. Eserini imzaladığı için ve  bize takdim ettiğinden dolayı  kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.




ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü