HALKIMIZIN KANDİLİNİ, EN SAMİMİ DUYGULARIMLA KUTLARIM

HALKIMIZIN KANDİLİNİ, EN SAMİMİ DUYGULARIMLA KUTLARIM

12:59:43 | 2022-04-27

D.BAKIR- Acar Yemek Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Acar, bir kez daha kavuştuğumuz Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla, duygu yüklü bir kutlama mesajı yayınladı.
‘Bu gece, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni idrak etmenin sevinç ve heyecanını bütün kâinat yaşamakta. Bütün insanlık âlemi, bir kez daha Kadir Gecesi ile şereflendi’ diyen Acar Yemek Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Acar, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:
‘Rahmet denizinin bütün dünyayı sarıp sarmaladığı, On Bir Ayın sultanı Ramazanı Şerif’in bereketine, bereket katan Kadir Gecesi, Rahmani müjdeler ile, bin aydan daha hayırlı bir gece olduğu buyrulmuştur.
Tadına doyum olmayan, manevi bir iklimde idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşarak taçlanmakta ve bizleri Bayram’a ulaştıran manevi bir bağ tamamlanmaktadır’.
‘Sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükâfatların sınırsız olarak ihsan edildiği Kadir Gecesi’nin manevi bir iç yolculuk olduğunun altını çizen Acar Yemek Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Acar, şöyle devam etti:
‘Cenab-ı Allah’ın; sonsuz rahmet, merhamet ve mağfiretinin bütün kâinatı kapladığı bu kutlu gün ve geceler, tarifi olanaksız güzellikleri de beraberinde getirmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle, kadirşinas halkımız ve tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni en halisane dileklerimle kutluyor, bütün dünya insanlarına sağlık, huzur ve esenlikler dolu günlere vesile olmasını, Yüce Allah’tan niyaz ediyorum’.




ETİKET :  

Tümü